|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mablung
|
Zaslal: ne únor 12, 2012 8:18 pm Předmět: Sháním automechanika v Praze |
|
|
Naštvali mě lidi co mi slibují dovoz auta z Německa. Už jsem zkusil dva a jejich rychlost komunikace vypadá jak před 160 lety. Jestli se hodně rychle ten druhý nezlepší, tak na ně hodím bobek a proběhnu bazary v Praze. Tudíž budu potřebovat automechanika (o autech toho vím jako Popshoit o posilování) který mě uchrání od krutých a drahých omylů.
Nezná někdo automechanika z Prahy který by se mnou byl schopen a ochoten proběhnout pár bazarů, auto zkontrolovat a poradit mi? Samozřejmě že ne zadarmo.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
tarzos
|
Zaslal: ne únor 12, 2012 8:25 pm Předmět: |
|
|
S tím mechanikem ti sice neporadím, ale táta si před časem taky kupoval auto v německu. Jel mu tam pro to chlap, co byl aji mechanik a jako bokovku dovážel auta. Domluvili se a táta tam jel s ním, takže žádnej problém s dovozem. Osobně si myslím, že je to lepší, jet se na to auto taky podívat. _________________ Dokud matka funí, zůstaneme u ní!
|
|
| nahoru |
|
 |
redvous

|
Zaslal: ne únor 12, 2012 8:32 pm Předmět: |
|
|
Být tebou tak bych vzal nějakého kámoše co umí německy a zajel si pro auto sám. Osobně jsem byl pro 2 auta a všechny v pohodě. Pokud si vyhledáš německého prodejce a né turka tak je jednání úplně v pohodě, náklady jsou kolem 5t podle vzdálenosti a přece jen ty auta jsou úplně v jiném stavu, né jako ty naše bazary,od těch ruce pryč, to spíš od soukromé osoby, tam aspon trošku budeš vědět co kupuješ.
Sám ted prodávám svoje auto a pro nové chci do německa, viděl jsem na netu jedno co se mi hodně líbilo, ideální rok,cena taky super, 150t km, za kilometry ručí ext.spol.cebia. člověk by si řekl že tam je nějaká jistota, nechal jsem si projet VIN na foru a po 2 letech mělo auto nalítané 120t km apodle nich dalších 5let najelo jen 30t km. U nás v bazarech auto prostě nebrat a nebo počítat s tím že to má min. o 80t km víc a rovnou měnit komplet všechno od rozvodů apod. _________________ "Uhni z cesty, jestli chceš zestárnout."
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne únor 12, 2012 10:41 pm Předmět: |
|
|
Neznám žádného mechanika který umí německy a chtěl by tam se mnou jet. Kdyby autobazar přehodil značky, tak mi klidně prodá místo renaulta škodovku a já bych s tím spokojeně odjel  . A kámoš umící německy je na tom podobně ...
České bazary mají mizernou pověst (právem), proto bych si bez mechanika nic nekoupil. Na druhou stranu, technický stav vozidel v autobazarech je úplně stejný jako technický stav vozidel na českých silnicích, tudíž poplašné zprávy že jsou autobazary plné polorozpadlých vraků bych nebral vážně. Jen je potřeba si dát pozor aby člověk na jeden z těch polorozpadlých vraků (šikovně zamaskovaných) nenarazil. Většina aut se prodává ne proto že by se majitelům rozpadli, ale čistě proto že majitel chce novější. A ten majitel se do doby prodeje o to auto stará jak o vlastní.
|
|
| nahoru |
|
 |
redvous

|
Zaslal: ne únor 12, 2012 11:10 pm Předmět: |
|
|
jenže majitel prodá auto s nájezdem 230tkm a o dva dny později ho najde v bazaru s nájezdem 150t. to je největší problém,kdyby člověk dopředu věděl že to má 230t tak je to jiná,ale takhle člověk vlastně neví co kupuje. a i pokud ti to auto nezajede nad kanál a mechanik to pořádně neprohlídne,tak ani nezjistíš jestli nekupuješ 2 slepené auta, které sice jezdit budou parádně a všechno bude fungovat jak má, jen do doby než tě někdo na silnici trefí a deformační zony na autě jsou pak velmi slabé a ty v něm zůstaneš zalisovaný.
já osobně se taky v autech prd vyznám,ale bral jsem neměcky mluvícího člověk,znalosti o autech jsme měli nulové,sobě jsem si dotáhl sanfa féčko a měsíc nato jsem jel mamce pro ford Ka a obě auta parádní, přece jen německé silnici, v každé rodině min.2 auta,k těm autům se chovají úplně jinak. Z vlastní zkušenosti raději pojedu pro auto s minimálními znalostmi do německa než brát auto v čr.
A když už v čr,tak od soukromé osoby a né od bazaru. _________________ "Uhni z cesty, jestli chceš zestárnout."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|