| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
jenova3
(ban)
|
Zaslal: út únor 07, 2012 5:55 pm Předmět: Jaky creatin v objemu? |
|
|
Takže stravovani jsem už rozhodl s vaší velkou pomoci.Trenink take s vaší pomoci (freimanovo Korte) a ted takova maličkost a tou je creatin.Chtel bych k tomu creatinu brat i HMB jelikož jsou pri nejlepší vysledky při brani HMB a cviceni siloveho treninku coz Korte z jiste časti je že :P ...Ale tech creatinu je nekolik a ja vzdy bral jen monohydrat :P zezacatku vazne silene vysledky ale ted uz po nejakem tom roku nic moc :P a tak si ale rikam jaky bych mel nejlepe brat spolu s HMB v objemu pri cviceni korte..co myslite?CM nebo CEE (M)?Jde mi o narust svalove hmoty hlavne a pak az o silu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út únor 07, 2012 6:01 pm Předmět: |
|
|
Vzal bych opět monohydrát. Nevím, jakou jsi měl značku, ale pokud to nebylo něco extra, vezmi kvalitní formu označenou Creapure® _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
jenova3
(ban)
|
Zaslal: út únor 07, 2012 6:02 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Vzal bych opět monohydrát. Nevím, jakou jsi měl značku, ale pokud to nebylo něco extra, vezmi kvalitní formu označenou Creapure® |
od aminostar
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
|
| nahoru |
|
 |
jenova3
(ban)
|
Zaslal: út únor 07, 2012 6:07 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | Vzal bych jakýkoliv monohydrát nejlépe creapure. Na ten druhý suplement bych se... |
uz jsi ho mel?
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út únor 07, 2012 6:23 pm Předmět: |
|
|
Druhý suplement, pokud chceš mermoumocí něco brát, koupil bych glutamin. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
jenova3
(ban)
|
Zaslal: út únor 07, 2012 6:25 pm Předmět: |
|
|
A jaky bys mi doporucil?od jakeho vyrobce?
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út únor 07, 2012 6:33 pm Předmět: |
|
|
Správné by bylo doporučit ti nějaký kvalitní, čistý. Ovšem já jsem jich zkusil už poměrně dost a rozdíl jsem neviděl mezi kvalitním a papírově horším. Vliv na mě měl jednoznačně co se týká imunity. Možná to byl částečně placebo efekt, ale skutečností je, že glutamin se skoro celý zpracuje na posílení stěny tenkého střeva a to je takový první obranný mechanismus imunitního systému.
K těm značkám, dobré zkušenosti mám například s glutaminem od Aminostaru, solidní cena. Pokud chceš něco dražšího, vzal bych Reflex. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
Zaslal: út únor 07, 2012 6:40 pm Předmět: |
|
|
Glutamin jsem měl do Extrifit a byl jsem spokojený  lépe se mi spalo
HMB jsem už měl taky a jaký si ten výsledek se určitě dostavil, ale vic x do něj nejdu. _________________ RANDO, já na drogy moc nejsem, ale ten model co jsi měl, CHCI ZKUSIT TAKY! :D CIZOPASNIK
|
|
| nahoru |
|
 |
jenova3
(ban)
|
Zaslal: út únor 07, 2012 6:49 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | Správné by bylo doporučit ti nějaký kvalitní, čistý. Ovšem já jsem jich zkusil už poměrně dost a rozdíl jsem neviděl mezi kvalitním a papírově horším. Vliv na mě měl jednoznačně co se týká imunity. Možná to byl částečně placebo efekt, ale skutečností je, že glutamin se skoro celý zpracuje na posílení stěny tenkého střeva a to je takový první obranný mechanismus imunitního systému.
K těm značkám, dobré zkušenosti mám například s glutaminem od Aminostaru, solidní cena. Pokud chceš něco dražšího, vzal bych Reflex. |
DIk :)
|
|
| nahoru |
|
 |
jenova3
(ban)
|
Zaslal: út únor 07, 2012 6:49 pm Předmět: |
|
|
| 01Smajdalf napsal: | Glutamin jsem měl do Extrifit a byl jsem spokojený lépe se mi spalo
HMB jsem už měl taky a jaký si ten výsledek se určitě dostavil, ale vic x do něj nejdu. |
diky...lepe spalo?to ma i nejake prokazane učinky na spanek?
|
|
| nahoru |
|
 |
wkxxx

|
Zaslal: po únor 27, 2012 1:53 am Předmět: |
|
|
revolucny vyrobok je Creatine Anabolic od USN. mozem ti to podporcat, je to mix viacerych kreatinov, takze to bude zaberat ze sam tomu nebudes verit. maju tam aj cisty monohydrat, ktory je jemnucky, ale ten Anabolic naozaj skus
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: po únor 27, 2012 9:26 am Předmět: |
|
|
Je to revoluční asi jako tvoje dementní snaha nahnat počet příspěvků.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po únor 27, 2012 9:28 am Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | Je to revoluční asi jako tvoje dementní snaha nahnat počet příspěvků. |
Spis propagovat znacku USN. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: po únor 27, 2012 9:51 am Předmět: |
|
|
Jo taky jsem si toho pak všim, když jsem paranoidně použil funkci hledat :)
Co z toho sakra lidi mají, když nejsou dealeři? Já osobně mám třeba rád kluky vopálený ze Smartlabsu, ale spočítal bych na prstech jedný ruky kdy jsem se o nich zmínil...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |