|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Chuckis
|
Zaslal: st březen 07, 2012 6:23 pm Předmět: Doplnky ke Kick boxu |
|
|
Ahoj, jelikož se v doplncích vůbec nevyznám, mohli by jste mi prosim poradit, co se tak hodí k tomu to sportu ? Určitě něco na regeneraci, ale hodí se i nějaký kreatin, protein či tak něco ? Jaký ?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st březen 07, 2012 6:40 pm Předmět: |
|
|
Assault - před tréninkem.
Pak záleží jak častý a intenzivní je trénink. Zvýšit energetický příjem, příjem vitmínů apod. není od věci, ale to poznáš sám. To je dost individuální.
|
|
| nahoru |
|
 |
Chuckis
|
Zaslal: st březen 07, 2012 6:43 pm Předmět: |
|
|
Trénink míváme bohužel jenom 2x do týdne a je hodinu a půl dlouhý. Intenzita se posuzuje těžce, někdy prostě jedem na plno silově a jindy pilujeme techniku. Samozřejmě se aji na každým tréninku posiluje, proto mě napadl ten přípravek na regeneraci, jelikož po pondělním tréninku ještě ted nezvednu ruce... Doma cvičim s vlastní váhou a chtěl bych se ještě hecnout a začít chodit běhat na nabrání kondice. Je zbytečný pořídit i spalovač tuku ? Mám trochu problémy s kolenama, vyplatí se | kód: | | http://obchod.ronnie.cz/s-2831-gela-900-capsules.html | ?
Co tyto vitamíny ? | kód: | | http://obchod.ronnie.cz/s-3513-v44-vita-complex-forte.html |
|
|
| nahoru |
|
 |
Kebabking

|
Zaslal: čt březen 08, 2012 9:38 am Předmět: |
|
|
Na spalovač tuku se vykašli, tréninky kick boxu by měly být natolik intenzivní, že budeš rád, když to užereš. :) Co se regenerace týče, u mě osobně to bylo hlavně o zvyku a pořádným protažení po tréninku. Jinak já užívám před a po thaiboxu BCAA a kloubní výživa ti taky neublíží.
Ten multivitamin co jsi sem linkoval jsem zkoušel a žádný rozdíl jsem nepozoroval.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt březen 08, 2012 10:39 am Předmět: |
|
|
| Kebabking napsal: |
Ten multivitamin co jsi sem linkoval jsem zkoušel a žádný rozdíl jsem nepozoroval. |
A co si chtěl pozorovat? Všechno by to byly jen subjektivní pocity, když už.
Mě od doby, co jsem začal brát tenhle multivitamín, zatím ještě netekla krev z nosu (mám s tím problémy, někdy i 3x denně, každý den...) - ale třeba je to jen moje sugesce, nebo mi opravdu chyběl nějaký vitamín.
Já mám ten V44, složením i cenou se mi zamlouval, takže každé ráno beru 1 tabletu. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Kebabking

|
Zaslal: čt březen 08, 2012 10:48 am Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Všechno by to byly jen subjektivní pocity, když už. |
No shit. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: čt březen 08, 2012 11:12 am Předmět: Re: Doplnky ke Kick boxu |
|
|
| Chuckis napsal: | | Ahoj, jelikož se v doplncích vůbec nevyznám, mohli by jste mi prosim poradit, co se tak hodí k tomu to sportu ? Určitě něco na regeneraci, ale hodí se i nějaký kreatin, protein či tak něco ? Jaký ? |
Jak dlouho cvičíš? Kolik vážíš? Děláš jen KB, nebo i častěji posiluješ?
Já začal s boxem, do toho jednou týdně fitko, at neslezou všechny svaly.
Dojíždím proteiny a zároveň jsem najel na hubnutí, takže osobně beru následující:
https://obchod.ronnie.cz/s-1621-synephrine.html před boxem na podporu hubnutí. Jak dojde, tak už nekupuju. Box je záhul sám o sobě.
https://obchod.ronnie.cz/s-1021-flexit-gelacoll.html na klouby Trochu mě trápí koleno a celkově si myslím, že něco na kouby nikdy neuškodí.
K tomu vitamíny a proteiňák. Proteinák dle chuti a času. Tím, že nehrotím fitko, si hlídám zhruba 1,5b na kg a jedna odměrka proteinu denně mi to pomůže držet.
Jakmile všechno sežeru, tak zůstanu stabilně jen u proteinu.
Kloubní výživu si dám čas od času jeden cyklus, třeba jednou za půl roku. Vitaminy taktéž jen příležitostně, začíná jaro a léto, takže jíst zeleninu, ovoce, pestrou stravu!
Zvažoval jsem nějaký regenerační nápoj, ale prdím na to. zpočátku jsem byl po boxu zcela vyplivnutý, nyní už jen unavený. Tělo si zvykne, pokud teda dostatečně odpočíváš, pestře jíš a netrénuješ jak debil sedm dní týdně plus posilka, atd. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Chuckis
|
Zaslal: čt březen 08, 2012 11:56 am Předmět: |
|
|
Trénuju asi půl roku. Vážim 87,5+-kg, měřim 194 +-. Dělám hlavně KB, ale občas si zajdu zvednout nějakou jednoručku nebo zabenchovat. Jinak cvičim hlavně různý varianty kliků, dřepy, zkracovačky a podobně, prostě s vlastní váhou - baví mě to víc jak zvedat železo. Spalovač sem uvažoval jen proto, že mám trochu vrstvu na břichu a stehnech, tak jestli by to pomohlo trochu zredukovat...
Ještě k tomu jídlu... to je celkem problém, ráno vstávám okolo šesté, když je obchod ještě zavřenej a navíc já ani ženský doma nemaj takovou fantazii a nápady, co vařit a kombinovat, aby to bylo co nejpestřejší a nejlíp vykombinovaný.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt březen 08, 2012 12:30 pm Předmět: |
|
|
ty mas ocividne naprostej nedostatek informaci, jak o jidelnicku, tak o treninku (tim myslim ten "doplnkovej" ke kb).. v tomhle stadiu ti sou veskery doplnky vicemene k nicemu  precti si tady v sekci zacatecniku clanky a uvidis, ze rano zavrenej obchod neni zas tak velkej problem  a nebo se na to vybodni a pokracuj v klidu jako do ted, zalezi na tvejch cilech.. _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt březen 08, 2012 12:33 pm Předmět: |
|
|
...a to ještě neví, že jsou úplně jiný doplňky ke kickboxu, pádlování, ježdění s autodráhou a gymnastice.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|