Zaslal: pá březen 29, 2013 10:50 pm Předmět: kufry na farmers walk
Ahoj kluci, mám takovej dotaz sparing chce vyrábět takový ty strongmanácký kufry na farmers walk nebo jak se to jmenuje a vím že jsem je tu u někoho asi v osobním logu viděl jeho kompletní fotogalerii z výroby bylo to myslím z novoduru vylitý betonem a měl tam i videa nevíte kdo to tu měl??? díky
PS tady je jeho video
Naposledy upravil pan tovarnik dne pá březen 29, 2013 11:30 pm, celkově upraveno 1 krát
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Ale postrech pro vyrobu kufru, doporucuji sehnat kovou rouru / stare tlakove lahve a podobne. lepsi pro pripadne navareni drzaku na madla a nizicek aby se ti kufry netocili ka nemaji a mel jsi to stabilnejsi.. :-) Nakladaci tyc tech kufru je 48mm prumeru pro pripadne oly kotouce na dolozeni..
Ale postrech pro vyrobu kufru, doporucuji sehnat kovou rouru / stare tlakove lahve a podobne. lepsi pro pripadne navareni drzaku na madla a nizicek aby se ti kufry netocili ka nemaji a mel jsi to stabilnejsi.. :-) Nakladaci tyc tech kufru je 48mm prumeru pro pripadne oly kotouce na dolozeni..
Tak dalo by se dovnitř toho tubusu ty 12tky závitovky bodnout k úzké pásovině jakože je spojit s nějakou roztečí a vsunout zevnitř ven a pak dotáhnout matkou a nemělo by se točit nic.
Novodur je snadnější sehnat to maj na každým rohu ale tlakovku né.
Jinak uprav by se dalo udelat spousta.. spojeni tech zavitovych tyci vevnitr valce idealka, ja bych to tak puvodne udelal, ale muj mentor vystavby mi rekl, neco ve smyslu: Ten zavit to udrzi, na co bys to takhle delal zbytecne slozite ;-) Voolne prelozeno :-D
osobne kovove roury, nadoby a podobne jsou v kazde zberne surovin jak si zajdes. Divam li se zpetne, udelal bych to tak kdybych je delal nove:-) a cenove to vyjde dobre. Podle zakaldni vahy jakou planujes si akorat posefuj rozmer te roury. Tedy kolik budes nakladat jestli mas dost kotoucu, nebo tak :-)
myslím že uděláme základní váhy kolem 60-70 nikdy jsem to nezkoušel tak nevím kolik zvládnu mrtvé tahy cvičím serie asi 150-170 kg tak nevím kolik bych takhle unesl, ale kotouče se dají přikládat tech mám dost, lepší přiložit než něco vyrobit a pak to nezvednout :-)))
60-70 bude pre teba malo podla mna, ale je lepsie si spravit zakladny kufor lahsi (cca tak ako pises) kvoli rozcvicke, ja s kuframi zacinam a momentalne sa rozcvicujem so 60kovymi a pokracujem az po 110 kg.
_________________ EDIT: viz pravidla fora
[size=10:bfcda6cc54]Naposledy upravil Pakosta dne st únor 31, 2007 22:15, celkově upraveno 1 krát[/size:bfcda6cc54]
jeste me napadla jedna takova drobnost. pokud uz budes delat pripadne ty kufry z te trubky mozna by slatalo za zvazeni udelat na spodni strane nejaky vyztup, budto treba zavyrovou tyc nebo neco. na toto posleze udelat nozky at se ti neprevazuji ty kufry a je to takove lepsi :-)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru