| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ILikeBike
|
Zaslal: so březen 17, 2012 8:34 pm Předmět: Trávicí enzymy |
|
|
Teď se tu v eshopu objevili trávicí enzymy od Survival, myslíte, že při dávkování 1 tablety denně se opravdu zlepší trávení - tak, abych ten rozdíl pocítil?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Luster

|
Zaslal: so březen 17, 2012 8:50 pm Předmět: |
|
|
je to mozny _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: so březen 17, 2012 9:01 pm Předmět: |
|
|
kubaz: ja sem prave nedavno kupoval, ale od jiny firmy, jentak ciste na zkousku a ted treba, kdyz sem se nacpal k prasknuti, tak to pomerne pomaha  jinak normalne denne bych to nejedl, to mi pride zbytecny.. a pokud ma clovek problem s travenim, tak to enzymy stejne nevyresi, akorat kratkodobe treba pomuze _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
ILikeBike
|
Zaslal: so březen 17, 2012 9:04 pm Předmět: |
|
|
Vyloženě problémy nemám, ale pocit plného břicha občas mám ( nemluvím o hladu, kterej mě bohužel neopouští ani když mě břicho bolí ).
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: so březen 17, 2012 9:05 pm Předmět: |
|
|
ja si sem tam kupim priamo z lekarne nejake traviace enzymy,a celkom to pomaha _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
ILikeBike
|
Zaslal: so březen 17, 2012 9:07 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | | ja si sem tam kupim priamo z lekarne nejake traviace enzymy,a celkom to pomaha |
Jsou cenově stejné/dražší než např. tady z e-shopu?
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: so březen 17, 2012 9:12 pm Předmět: |
|
|
1cps
směs trávicích enzymů DigeZyme® 100 mg
amyláza, proteáza, laktáza, lipáza, celuláza
celkove 100mg? to teda neni uplne moc.. _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so březen 17, 2012 9:14 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | 1cps
směs trávicích enzymů DigeZyme® 100 mg
amyláza, proteáza, laktáza, lipáza, celuláza
celkove 100mg? to teda neni uplne moc.. |
Naopak, je to cca 2krát tolik, než se běžně DigeZyme® do suplementů dává, tzn. co do složení se "silnější" podle mého nenajdou (alespoň co jsem hledal - a nenašel).
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: so březen 17, 2012 9:16 pm Předmět: |
|
|
Ronnie: priznam se, ze se v tomhle uplne neorientuju  tady napr. obsah tech, co mam ja:
_________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so březen 17, 2012 9:20 pm Předmět: |
|
|
Ani já ne, ale přímo s touto směsí DigeZyme jsem našel nejvíce 75miligramové, většinou jen 50miligramové.
A jinak k subjektivnímu pocitu, včera večer mi spolu s kyblíkem Classic od KFC jedna kapsle docela příjemně sedla.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: so březen 17, 2012 9:25 pm Předmět: |
|
|
|
|