| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
x46x
|
Zaslal: čt březen 01, 2012 10:39 am Předmět: Kde koupit Ehrmann |
|
|
Můžete mi prosím někdo říct kde kupujete tento slavný tvaroh?  Byl jsem už v Tescu, HyperAlbertu a InterSparu (v Praze) a už nevím kde jinde ho hledat když ho nemají v těchto hypermarketech. Hledal jsem ho mezi tvarohy i mezi jogurty - našel jsem si i obrázky jak vypadá a nic  Nikde jsem to tu nenašel. Tak doufám že někoho zbytečně nerozzlobím..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Bosorka

|
Zaslal: čt březen 01, 2012 11:10 am Předmět: Ehrmann |
|
|
Mají ho v Bille. _________________ Porušíš, prohraješ!
petraurbankova.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: čt březen 01, 2012 11:12 am Předmět: |
|
|
Globus také. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt březen 01, 2012 11:37 am Předmět: |
|
|
Přesně tak - kupuji v Globusu. Kromě tvarohu (který je naprosto chuťově výborný) mají také super jogurty.
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
Zaslal: čt březen 01, 2012 11:41 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | ...Kromě tvarohu (který je naprosto chuťově výborný) .... |
A ktery Ehrmann tvaroh- nizkotucny nebo polotucny?
Naposledy upravil duke.dukem dne čt březen 01, 2012 11:53 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: čt březen 01, 2012 11:44 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Přesně tak - kupuji v Globusu. Kromě tvarohu (který je naprosto chuťově výborný) mají také super jogurty. |
Ono jde o to Deadlifte, že ty bílý Globus jogurty jsou vlastně Hollandie. :-) _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt březen 01, 2012 11:52 am Předmět: |
|
|
Neee...myslím ty Ehrmanové jogurty (ve skle). a pokud jsou bílé Globus jogurty Holandia, tak je ode dneška kupuji.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: čt březen 01, 2012 12:02 pm Předmět: |
|
|
Jo tyhle, ty jsou taky výborný... Nerad bych tu způsobil převrat v české ekonomice  ale byl jsem na exkurzi v Hollandii a vyrábějí jogurty i pro velkoobchodní řetězce. Jen poradím, že stačí hledat kód CZ 709 (v kroužku) A nejedná se jen o Globus. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt březen 01, 2012 1:19 pm Předmět: |
|
|
Jsou ty Ehrmann tvarohy fakt tak dobrý?
Třeba oproti těmto:
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt březen 01, 2012 1:28 pm Předmět: |
|
|
tak to zkus a uvidis, je to vazne dost velkej rozdil oproti ostatnim  lepsi tvaroh sem mel akorat od mlekozfarmy, ale ten stoji jak dva ehrmani _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt březen 01, 2012 1:56 pm Předmět: |
|
|
Za hoďku si jdu pro něj do Billy, tak uvidím. Jo mlékozfarmy v Radonicích (myslím) znám, taky jsem si tam chtěl koupit např. mléko nebo tvaroh. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt březen 01, 2012 4:59 pm Předmět: |
|
|
Jím ty tučnější Tvarohy. Kalorie uberu někde jinde - třeba na pečivu. Není důvod takto redukovat tuky ve stravě.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: čt březen 01, 2012 5:20 pm Předmět: |
|
|
Kde jsi viděl že mají víc bílkovin? Jeslti tam je rozdíl, tak minimální...
Mě chutná nejvíce takový hrudkovitý...kolik ten ehrmann stojí velkoobchodě? Zkušenosti mám jen s jogurty ve skle (a pak s jihočeskými, ty mi chutnají více)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt březen 01, 2012 5:24 pm Předmět: |
|
|
Vlivem vaší masírky jsem ten tvaroh v Globusu koupil (spolu s osmi kily masa  ). Trochu mě děsí, že má nula procent sádla, ale třeba se jinej nedělá. Dám tomu šanci :P
|
|
| nahoru |
|
 |
| |