Zaslal: so březen 03, 2012 5:49 pm Předmět: Bioparox
Chci se zeptat, jestli jsou s užíváním těchto antibiotik pravidelně ( když mám pocit, že mě např. škrábe v krku ) spojené problémy, např. jako při užívání klasických antibiotik?
Pokud nemáš možnost aby tě doktor vyšetřil a zjistil zda máš např angínu nebo chřipku atd., tak je bioparox dobrý, samozřejmě ho brát třeba týden, pravidelně podle letáku, nestříkat to jen tak. Takže jako taková první pomoc třeba při průduškách nebo angíně někde na chatě je to dobrý, ale jinak jsou podle mě lepší klasické ATB jako třeba Augmentin, Ospen atd. který ti napíše doktor.
Bioparox je lokální antibiotikum a jak je někdy opravdu výborný, tak brát jej na každé škrábání v krku je blbost ..... to je stejné jako brát atb při nachlazení, prostě to nemá smysl. Navíc při častém užívání se i zde může vytvořit resistence, a když jej po čase opravdu budeš potřebovat, tak nezabere.
_________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
Přesně vytvoření resisistence se bojím, protože bioparox mi opravdu pomáhá. Myslím teda ale, že když nebudu mít akutní příznaky angíny, tak se to teda použít dá ne?
Pokud je to nějaká viróza/nachlazení se škrábáním v krku, tak by sis měl vystačit s kloktáním a nějakými sajrajty typu tantum verde a podobně, zbytek zvládne tělo samo.
_________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru