| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Gome6
|
Zaslal: ne březen 04, 2012 5:48 pm Předmět: Soja protein 85/92 % |
|
|
Narazil jsem na sojový protein 85% a 92%,bylo mi řečeno že je to dobré při hubnutí a redukční dietě.Máte s tím nějaké svoje zkušenosti ? Nebo mám brát klasickej protein ?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne březen 04, 2012 5:51 pm Předmět: |
|
|
Zda hubneš nebo ne nezávisí na typu přijímaného proteinu, ale na kalorickém deficitu.
Osobně bych si sojový protein nekoupil.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gome6
|
Zaslal: ne březen 04, 2012 5:57 pm Předmět: |
|
|
já nemyslím jako že to budu brát a budu hubnout,ale že prý když mám redukční dietu že je tenhle protein vhodnej díky nízkýmu procentu tuků
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne březen 04, 2012 6:03 pm Předmět: |
|
|
To je ale přesně ono, ty můžeš hubnout i při relativně vysokém procentu tuků ve stravě. Nehodnotil bych to, kolik má sojový protein tuku, ale to, že to není bílkovina kvalitou srovnatelná např. se syrovátkovým proteinem - z toho důvodu bych to nebral.
Jinak ne vše co má nízké procento tuku je vhodné do diety. Cukr krystal má 0 % tuku a taky ho nebudeš mít v dietě, ne ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Gome6
|
Zaslal: ne březen 04, 2012 6:05 pm Předmět: |
|
|
tak myslíš že spíš mám vzít syrovátkovej protein ?
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne březen 04, 2012 6:07 pm Předmět: |
|
|
| Gome6 napsal: | | tak myslíš že spíš mám vzít syrovátkovej protein ? |
tak si zajisti kvalitně složenej jídelníček, ve kterém žádnej prášek mít vůbec nemusíš...
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne březen 04, 2012 6:10 pm Předmět: |
|
|
No rozhodně! Nejhorší nákupy jsou od známých nebo kamarádů.
Kvalitný protein kolem 80 % bílkovin seženeš okolo 500 Kč / kg, což není tak hrozné.
Jinak samozřejmě než do sebe cpát proteinový prášek, je lepší sníst ty bílkoviny ve formě masa, vajec apod. Ještě donedávna kulturisté v dietě měli jen maso. Proteinové preparáty by měli lidé užívat až v případě, že nejsou schopni doplnit potřebné množství živin ze stravy NEBO jsou lemry líný...třeba jako já ( což je špatně).
Prostě je to doplněk...doplněk ke stravě, tedy doplňuje / nikoliv nahrazuje stravu.
Pokud bych to myslel s kulturistikou vážně, tak bych do nějakých 200 g bílkovin / den na protein ani nepomyslel a stavěl na kvalitním mase.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne březen 04, 2012 6:18 pm Předmět: Re: Soja protein 85/92 % |
|
|
Jinak ten sojovej protein. Jaká je to značka a název?
|
|
| nahoru |
|
 |
Gome6
|
Zaslal: ne březen 04, 2012 6:36 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne březen 04, 2012 7:19 pm Předmět: |
|
|
Ach jo...no jo no. Tak tím se dostáváme k mému prvnímu postu. Nekupuj to.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne březen 04, 2012 7:28 pm Předmět: |
|
|
Je vidět, že ti moc nejde o kvalitu stravy. A to právě změň. Jen změna stravy, jídelníčku, z nekvalitní na kvalitní může udělat fakt dost. A to hlavně pro lidi, kteří nejsou na něco takového zvyklí.
http://www.ronnie.cz/michal-richter
mrkni se tu na nějaké články a dá ti to víc, než práškové proteiny, které momentálně určitě nepotřebuješ
|
|
| nahoru |
|
 |
| |