Rýže

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Rýže  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Rýže
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mariangello

PříspěvekZaslal: čt březen 08, 2012 2:25 pm    Předmět: Rýže Odpovědět s citátem

Chtěl bych se zeptat hodnoty v gramech uváděné v jídelníčku sacharidové vlny konkrétně myslím rýži, tak gramy sou psané za sirova nebo uvařená rýže děkuji
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
TS

PříspěvekZaslal: čt březen 08, 2012 2:32 pm    Předmět: Re: Rýže Odpovědět s citátem

Mariangello napsal:
Chtěl bych se zeptat hodnoty v gramech uváděné v jídelníčku sacharidové vlny konkrétně myslím rýži, tak gramy sou psané za sirova nebo uvařená rýže děkuji

Co třeba uvést ten jídelníček když už sis dal práci se založením nového topicu místo připsání někam??
Povětšinou v s Y rovém stavu, ale už jsem viděl aj v uvařeném.
kuše

PříspěvekZaslal: čt březen 08, 2012 3:46 pm    Předmět: Re: Rýže Odpovědět s citátem

TS napsal:
Mariangello napsal:

Co třeba uvést ten jídelníček když už sis dal práci se založením nového topicu místo připsání někam??

on myslí sírovou rejži ze síry....
TS

PříspěvekZaslal: čt březen 08, 2012 3:49 pm    Předmět: Re: Rýže Odpovědět s citátem

kuše napsal:
TS napsal:
Mariangello napsal:

Ani by me to už nepřekvapilo
kuše

PříspěvekZaslal: čt březen 08, 2012 4:34 pm    Předmět: Re: Rýže Odpovědět s citátem

TS napsal:
kuše napsal:
TS napsal:
Mariangello napsal:

Ani by me to už nepřekvapilo

myslel jsem to jako ironii
Prasopes.

PříspěvekZaslal: čt březen 08, 2012 11:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mariangello: Hodnoty jsou samozřejmě uváděné za studena, stejně jako většina energetických hodnot na obalu (pokud není uváděno jinak, například polévky, pudinky apod. jsou uváděny již v hotovém stavu po přidání ingrediencí dle receptu).

Co se týče sacharidových vln, které jsou na Ronniem, tak mám dojem, že jsou tam ještě stále 7dmi denní sacharidové vlny, lepší účinky však mají kratší vlny (například 4 denní), osobně používám vlny trošku jiné a to 4+3, které se ti krásné vejdou do týdne a ty si můžeš krásně nastavit dle sacharidových dnů tréninky.

Dále je třeba si uvědomit, že je to obecné schéma sacharidových vln, čili je třeba to ještě aplikovat na sebe. Pokud však nejsi zkušený a jsi začátečník, nemáš s vlnami zkušenost je ideální si nejprve upravit jídelníček a až poté (cca půl roku - rok nejlépe) začít s néjakými dietami.
Cca rok ti bude trvat než si tvé tělo zvykne na nový jídelní režim, "zapomene" na to s jakým %tuku pracovalo a uzpůsobí se novému, tím docílíš menšího jojo-efektu (který je i ve vlnách, ikdyž né takový) a také si zažiješ jisté věci ohledně stolování a stravování, čímž do budoucna to pro tebe bude znamenat kvalitnější nabírání.

Ps. pro ty dva šašky nademnou, pokud máte zapotřebí každého fakovat nebo se mu posmívat (všímám si toho už delší dobu, že minimálně kuše nepíše nic podstatného jenom samý hovadiny a posměšky a kouká jak koho by poslal do zadku ...), tak raděj nepište, přijdete mi jak kdybyste vypadli kulturistům z prdele už s čínkama v ruce při narození a že si někdo splete y/i ? To mu můžete napsat do PM, když je to pro vás tak důležité, tady nejsme ve škole a ani na fóru ČJ.
Za další naučte se quotovat, ste pro tohle fórum akorát přítěží, nejenom, že spamujete hovadinama, které píšete do topiků, kde se někdo na néco ptá, ale ještě quotujete jak neschopní mamlasové.

Rychle na stránku:

Přejdi na: