Jídelníček a suplementy - kalisthenika

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jídelníček a suplementy - kalisthenika  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Jídelníček a suplementy - kalisthenika
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Previt

PříspěvekZaslal: pá březen 09, 2012 8:18 pm    Předmět: Jídelníček a suplementy - kalisthenika Odpovědět s citátem

Zdravíčko,
rád bych se dozvěděl názor zkušenějších na návrh mého jídelníčku. Hlavně se mi jedná korekci v užívání gaineru a proteinu. Cvičím 5-7x týdně kalistheniku (cca 60 min.) s minimálními přestávkami mezi cviky. Mojí prioritou je nabírání síly a zvyšování výkonu a snižování % tuku a nikoliv velké objemové přírůstky (samozřejmě přidaný objem ale musí být převážen přírůstkem výkonu). Jsem endomorf (176cm, 74 kg, 24let) a s nabíráním nemám problém, proto musím opatrně. Přibližně mezi 17 – 21 rokem jsem pravidelně posiloval, ale poté jsem přestal a spíše se věnoval kolektivním sportům. A teď půl roku cvičím pomocí vlastní váhy a kalistheniky. Cvičím okolo 6 hodiny večer. Sestavuji si nový jídelníček a chtěl bych s ním poradit a případně doporučit, které užít produkty. Můj problém je, že někdy nestíhám svačiny mezi hlavními jídly kvůli práci a chtěl bych to kompenzovat proteinovým nápojem.

7:00 - Snídaně: celozrnné pečivo, zelenina, příloha – vejce; sýr; šunka; tuňák; cottage

10:00 - Svačina: bílý jogurt; houska se šunkou, sýrem; ovoce; místy nahradit proteinem

12:00 -Oběd: to co nám nabídnou v kantýně – místo přílohy si často dávám zeleninu – cesta nejmenšího zla ale leze to do peněz.
Časem přemýšlím si dělat krabičky s obědem do práce.

15:00Svačina: bílý jogurt; houska se šunkou, sýrem, zelenina (paprika, brokolice, okurka); místy nahradit proteinem

17:00-17:30 – gainer

18:00 – 19:00 - Trénink

20:30 Večeře: celozrnné pečivo, příloha jako u snídaně, zelenina, česnek

22:00 – vláknina

Hodinu a půl po tréninku se snažím nejíst, aby se ještě využíval tuk jako zdroj energie. Nevím jak je moc vhodná vláknina na noc nebo zda není lepší jí zařadit po menších dávkách během dne mimo času tréninku. Rád bych vás poprosil o názor k danému plánu a případně poradit jaký druh (nebo přímo produkt) gaineru a proteinu by byl pro mě nejvhodnější. Na začátku dubna bych chtěl zkusit sacharidové vlny. Protein se mi osobně zalíbil momentálně Whey Core 100 ale nechám si poradit

Díky

PS: omlouvám se za trošku delší příspěvek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Rychle na stránku:

Přejdi na: