BSN No Xplode

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - BSN No Xplode  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> BSN No Xplode
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
wena_10

PříspěvekZaslal: pá březen 09, 2012 2:47 pm    Předmět: BSN No Xplode Odpovědět s citátem

Dobry den,

mozna to tu uz bylo, ale nenasel jsem...
Na krabici od no xplode je napsano, ze neni urcen pro registrovane sportovce.Zajimalo by me, jestli je tim mysleno ze, ze pripravek obsahuje zakazene latky a jestli ano, vite jake?zaroven jak dlouho pred souteznim utkanim by se pripravek mel vysadit.

A posledni dodatkova otazka:je mozne mixovat xplode s necim jinym, nez vodou a jak dulezite je mnozstvi vody ve kterem se pripravek redi.je mozne pripravek zredit vice bez ztraty ucinku?

Dik moc
Venca
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: pá březen 09, 2012 5:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vyrobce ci dodavatel tohle pise (nebo by mel psat) na vetsinu stymulantu. Nejde o to, ze by to obsahovalo zakazane ci nebezpecne latky, ale je to pouze jakasi ochrana dodavatele, protoze ruzne federace maji i ruzna pravidla (napr. nekde je zakazany kofein, jinde ne stejne tak dalsi latky....), takze v pripade pozitivniho nalezu u sportovce na nejakou ze zakazanych latek, ktera v dane federaci neni povolena, je tak dodavatel z obliga. Neregistrovani sportovci tohle resit samozrejme nemusi.
wena_10

PříspěvekZaslal: pá březen 09, 2012 6:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dik za odpoved,

kazdopadne jista moznost zakazane latky , ktera muze v prodktu byt, tady je...? Asi bude nejlepsi projet celou listinu latek z antidoping committee pro cr a dany sport.

co se tyce druhe casti me puvodni otazky, mate nejake zkusenosti?

dik moc
Venca
dogeatdog

PříspěvekZaslal: pá březen 09, 2012 7:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Stran ředění NOX je moje zkušenost ta, že problém je naředit menším množstvím vody, nikoli větším. Já nejsem moc příznivec chlastání doplňků v litrech vody (i protein dávám max 4 deci), ale u NOX nejdu pod tři deci vody na odměrku, dvě odměrky pak na cca půl litr. V menším množství vody mi žaludek reagoval dost divoce.
V ničem jiném jej neředím, jediné co mě napadá tak snad džus.. ale otázka je proč, když NOX sám o sobě má příchuť.
Draper

PříspěvekZaslal: pá březen 09, 2012 9:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevidim duvod, proc to michat s necim jinym nez s vodou. Co se tyka redeni, tak to 2 litru bych to asi nedaval :), ale kdyz das trochu vic vody, tak se nic nestane.

Rychle na stránku:

Přejdi na: