|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Fangorn

|
Zaslal: po březen 12, 2012 6:10 pm Předmět: Stimulant na 24 hodinový závod na kole |
|
|
Zdravím všechny přítomné a chtěl bych vás požádat o radu. Bratr se chystá na 24 hodinový cyklistický závod a chtěl by doporučit přípravek (-ky) na povzbuzení. Ideálně tedy něco, co se může užívat přímo během sportovního výkonu a má co nejrychlejší nástup účinku.
Koukal jsem na e-shopu a moc nevím, co mu vybrat, výběr je poměrně široký a osobně s touto kategorií výrobků nemám žádné zkušenosti.
Díky za všechny návrhy;)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Luster

|
Zaslal: po březen 12, 2012 6:29 pm Předmět: |
|
|
tak nejlepsi reference ma momentalne assault, to si asi neprehlidnul  ucinek trva pomerne dlouho, ale zase rozhodne ne 24 hod., to by zajistily asi jedine nelegalni stimulanty, jinak v posledni dobe se mi i docela osvedcilo popijet behem vykonu iontak.. _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: po březen 12, 2012 6:36 pm Předmět: Re: Stimulant na 24 hodinový závod na kole |
|
|
| Fangorn napsal: | Zdravím všechny přítomné a chtěl bych vás požádat o radu. Bratr se chystá na 24 hodinový cyklistický závod a chtěl by doporučit přípravek (-ky) na povzbuzení. Ideálně tedy něco, co se může užívat přímo během sportovního výkonu a má co nejrychlejší nástup účinku.
Koukal jsem na e-shopu a moc nevím, co mu vybrat, výběr je poměrně široký a osobně s touto kategorií výrobků nemám žádné zkušenosti.
Díky za všechny návrhy;) |
Určitě bych tam dal Endurosnacky a Carbosnacky od Nutrendu. Endurosnack je postupněji se uvolňující, tzn. dát ho před startem a potom v případě takhle dlouhého závodu i v průběhu. Carbosnack výhradně v průběhu.
https://obchod.ronnie.cz/s-1219-carbosnack.html
https://obchod.ronnie.cz/s-1217-endurosnack.html
Jinak stimulant bych spíš nasadil až potom k závěru (pár hodin před ním, případně někdy v průběhu u nějaké krize), protože používat od začátku do konce jeden, který tam postupně přidáváš, bych se s ohledem na zdraví docela bál.
A jinak určitě nějaké iontové nápoje, někde v zásobě zastrčený i proti křečím Magneslife nebo něco podobného.
https://obchod.ronnie.cz/s-1218-magneslife.html
Ale vycházím ze zkušeností z vytrvalostního běhu, nikoli z takhle dlouhého zabíjecího maratonu:).
|
|
| nahoru |
|
 |
Fangorn

|
Zaslal: po březen 12, 2012 7:20 pm Předmět: |
|
|
Díky za rady;)
Asi jsem to měl více specifikovat, Carbo i Endurosnacky má normálně jako zdroj energie během závodu, přesně jak píšeš.
Za ionťák díky, doporučím.
Ještě bych ale potřeboval hlavně ten stimulant, právě pro ten případ krize. Rozhodně ne nic, co by bral během celého závodu a na konci dostal infarkt:)
2Luster - Assaultu jsem si nevšiml, ale nepřijde mi ideální. Je to předtréninkový přípravek, takže na 24 hodinový závod, kdy se potřebuješ nakopnout pár hodin před koncem, se to moc nehodí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: po březen 12, 2012 8:21 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
rudosh
|
Zaslal: út březen 13, 2012 10:24 am Předmět: |
|
|
Ionťáky určitě. Nikdy jsem tomu nevěřil, ale minule na závodech jsem po těžkém výšlapu dal jeden na občerstvovačce a nechápal jsem jak mě to nakoplo.
|
|
| nahoru |
|
 |
ikski
|
Zaslal: út březen 13, 2012 11:52 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: út březen 13, 2012 11:54 am Předmět: |
|
|
peří _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út březen 13, 2012 11:59 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: út březen 13, 2012 1:21 pm Předmět: |
|
|
| rudosh napsal: | | Ionťáky určitě. Nikdy jsem tomu nevěřil, ale minule na závodech jsem po těžkém výšlapu dal jeden na občerstvovačce a nechápal jsem jak mě to nakoplo. |
Hadej, co te vic nakoplo, jestli ten jontak a nebo cukr co je vnem:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|