Power Eating Program - Fitness výživa(Susan Kleiner)

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Power Eating Program - Fitness výživa(Susan Kleiner)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Power Eating Program - Fitness výživa(Susan Kleiner)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
šmajdy

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2012 2:57 pm    Předmět: Power Eating Program - Fitness výživa(Susan Kleiner) Odpovědět s citátem

Zdravím chtěl bych se zeptat jestli je tu někdo kdo tuhle knížku přečetl a řídí se jí ohledně stavy ?Já osobně co jsem ji přečetl (podrobně prostudoval) natloukal informace do hlavy bych řekl že je to velmi dobrý směr co se týče v konzumaci potravin pro daný cil jak už pro trénink udržení svalové hmoty,pro budování svalové hmoty,pro spalování tuku,pro rýsování atd.
Já osobně po přečtení většiny článku co se týče výživy ať už na ronnie nebo někde jinde,jsem z toho měl guláš články byli od více autoru atd. Ale tohle je psané a sestavené odborníkem a výživovým konzultantem..
Jestli se někdo najde kdo má a stravuje se podle nebo aspoň zhruba dle ní,ať napíše díky....
Ještě bych chtěl říct že po přečtení už mám celkem více jasno ohledně stravování.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
RavenStalker

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2012 11:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tu knížku jsem četl celý nadšený ale čekal jsem od ní více. Navíc to bylo špatně přeložený takže všechno uvedené v původních jednotkách (237 gramů a podobné kraviny) a navíc stejně všechno amícký. Jako aby mi radili že si kulturista má zajít k objedu na subway sendvič a dát si 2x tolik masa a hořčice...to je prostě amíckej způsob. Čekal jsem ty závěrečné jídelníčky trošku propracované a ne tak jednolité. Stejně tak ty "super koktejly" na budování svalů a tak. Prostě to jídlo není normální, samé exotické chujoviny. A jestli má víc bílkovin rib eye steak nebo t-bone steak, nebo jestli je zdravější losos divoký nebo chovaný na farmě... to je řešení nepodstatných hovadin. Celkově tam docela dávala hodně jídla. Dávat asi 2500Kcal při extrémní rýsovačce max 14 dní... když přitom na vlnách člověk sní na nízký den třeba 1300 - 1500 Kcal je taky zvláštní... Hezky tam je rozepsaná suplementace, konkrétně povídání o jednotlivých suplementech.
RavenStalker

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2012 11:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ta knížka vlastně celkově říká: Jez víc bílkovin, neboj se pořádně najíst když makáš, vybírej dobré zdroje sacharidů a jez ovoce a zeleninu. Tak bych to shrnul. A býval jsem mohl za ty prašule radši koupit omega 3
Frozz.

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2012 11:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj. Přečetl jsem jí téměř celou, je to zajímavé čtení, plno užitečných informací podaných odborníkem, pro začátečníka či mírně pokročilého super čtení.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Power Eating Program - Fitness výživa(Susan Kleiner)
Rychle na stránku:

Přejdi na: