Cau, nejde mi o zadne sach.
vlny a drasticke diety. Kazdopadne chci shodit nejaky tuk a vyrysovat to, co jsem behem 4 let objemu nabral...
Vek: 20let
Vyska:173cm
Vaha: nyní:74kg, pred: 78kg
Napisu tu jidelnicek ktery jedu priblizne 2 mesice, poprosil bych o nejake rady jestli je to v ramci nejakych mezi a zda na tomto dokazu neco vyrysovat.Zatim to jde dobre, ale mam strach abych neshazoval i to nezadouci a pracne nabrane... Jidelnicky mam dva: tyden tak a druhy tak, vesmes jsou stejne, jen se trochu lisi casy jidel a casy treninku.
Hodne me zajimaji vase nazory u treninku B jidlo po 22:00... mel by to byt opravdu odtucneni tvaroh? O tvarohu jsem cetl ze je dobry do objemu ale nikoli do diety... popr. jestli je spatny, tak cim ho nahradit. Diky moc za nazory :-)
Jidelnicek A
Rano 5:00 - Cornflakes, Musli + mleko, Ovesna kase
Svacina 8:00 - 2-3 celozrne housky + sunka/syr
Obed 11:00 - Ryze/Brambory/Testoviny + maso (vetsinou kureci/veprove...),Tunak, pokud neni nic takoveho tak Zeleninovy/Testovinovy salat
Svacina 15:00 - Na stejny zpusob jako v 8:00
Trenink 18:00 az 19:30 - 20:00 - Thaibox/ Posilovna, Pred a po
BCAA
Vecere 21:00
Protein 80%, Jidlo na stejny zpusob jako obed, obcas vejce
21:30 - 22:00 ---- 5:00 Spanek
Jidelnicek B
Rano 9:00 - Cornflakes, Musli + mleko, Ovesna kase
Trenink 10:00 - 11:30 Posilovna, Pred a po
BCAA
Obed 12:30 -
Protein 80%, Ryze/Brambory/Testoviny + maso (vetsinou kureci/veprove...),Tunak, pokud neni nic takoveho tak Zeleninovy/Testovinovy salat
Svacina 16:00 - 2-3 celozrne housky + sunka/syr
Vecere 19:00 - Jidlo na stejny zpusob jako obed
Svacina 22:30 - ??? Nizkotucny tvaroh 125g/?????
24:00 - 01:00 ----- 9:00 Spanek
Treninky mam v tydnu A :
po - Thaibox
ut - Thaibox
ct - Thaibox
pa - Posilovna + aerobka
ne - Posilovna
tyden B :
po - Posilovna
st - Posilovna
ct - Thaibox
pa - Posilovna
ne - Posilovna
Premyslel jsem ze bych v tydnu B dal aerobku : 8:30 - 9:00 (nalacno), nebo po treninku na cca 20 - 30min ???
V tydnu A je myslim aerobky az moc (Thaibox)