Objemovka - kj

Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Objemovka - kj  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Objemovka - kj
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
balbi

PříspěvekZaslal: st duben 04, 2012 3:01 pm    Předmět: Objemovka - kj Odpovědět s citátem

Nikde jsem to tu nenašel, tak se chci zeptat :)
Míry:
Váha: 59,6kg
Výška: 175kg
Věk: 16let

Mám teď objemový jídelníček a chci se zeptat, kolik kj/kcal bych měl denně nejméně sníst ;) Jím 6x denně ( občas 7x).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st duben 04, 2012 3:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to individuální. Většině lidí stačí v objemu 30 Kcall / kg. Ektomorfové trochu více.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
balbi

PříspěvekZaslal: st duben 04, 2012 4:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takžen myslíš, že 11 000kj je moc, když vážím 60kg a za ektomorfa se nepovažuji? ;)

Myslím si, že jídelníček mám vyvážený, 6x denně jídlo, ale stejně míň jak 9000kj nedám : (
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st duben 04, 2012 5:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přibíráš?
balbi

PříspěvekZaslal: st duben 04, 2012 5:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak 500-600g za týden přiberu :)
Chci zhubnout nějaký tuk a nabrat svalovou hmotu, ale mám teď momentálně 60kg takžen by to chtělo nějaký to kilo nahoru :)
Ale nevím, kolik denně jíst, někdy sním 9500kj, někdy 11 000kj
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st duben 04, 2012 5:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud přibíráš a chceš shodit, uber 500 Kcall / den nebo stejně kcall vydej navíc a dva týdny sleduj. Pokud to nepomáhá - opakuj. Pro nabírání to jen otoč. Je to prosté.
balbi

PříspěvekZaslal: st duben 04, 2012 5:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přemýšlím, že bych takhle nabral do 65kg a pak to už jen začal vysekávat ;) protože na 60kg při 175cm se blbě něco dělá :)
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: st duben 04, 2012 6:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak pri 65 na 175 to je uz nieco uplne ine....tam tej hmoty na vysekanie bude habadej.
balbi

PříspěvekZaslal: st duben 04, 2012 6:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jen, aby pak šlo vysekávat :D Aby to nezůstalo tak, jak to bude :D
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: st duben 04, 2012 6:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

EpsteinBarr napsal:
Tak pri 65 na 175 to je uz nieco uplne ine....tam tej hmoty na vysekanie bude habadej.

Já bych na jeho místě teda okamžitě nasadil nějakou ráznější dietu, aby se moc nezprasil. To se pak hrozně těžko shazuje.
balbi

PříspěvekZaslal: st duben 04, 2012 6:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dietu? ;)
Myslíš, že 60kg na 175cm je moc? ;) Kolik bych podle tebe měl mít?
Jinak pokud myslíš dietu, tak prosím o příkladový jídelníček, jak by podle tebe měl vypadat :)
gurmán

PříspěvekZaslal: st duben 04, 2012 6:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No, já při svých 64kg/176cm začínám po "ráznější" dietě vypadat jak nějaký anorektik ...ještě čtrnáct dní a končím s tím (vlny), fakt už musím něco nabrat.

Doporučuji si nějak zjistit % tělesného tuku a než začít objemovku, tak si sestavit pěkný udržovací jídelníček + přidat nějaké sacharidy do tréninkových dnů... + samozřejmě začít cvičit...a pak postupně přidávat sacharidy a bílkoviny, dokud se nedostaneš tak na těch 5-6g/kg - S a 2g/kg - B. Bez tréninku by to šlo do špeků, a ty se někdy shazují fakt blbě .
balbi

PříspěvekZaslal: čt duben 05, 2012 6:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spíš asi udělám nějakej udržovací jídelníček než nějakej dietní...sice si nějak extra vyhuble nepřipadám, ale zase víc hubnout na jídle mi přijde kravine při 60kg.Cvičím 2-3x týdně a 3x týdně chodím běhat.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt duben 05, 2012 7:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Někdy je tu na foru docela sranda .
Petey

PříspěvekZaslal: čt duben 05, 2012 7:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ked si pomyslim,ze 60kg je trochu tazsia jednorucka

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Objemovka - kj Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: