| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
balbi

|
Zaslal: st duben 04, 2012 3:01 pm Předmět: Objemovka - kj |
|
|
Nikde jsem to tu nenašel, tak se chci zeptat :)
Míry:
Váha: 59,6kg
Výška: 175kg
Věk: 16let
Mám teď objemový jídelníček a chci se zeptat, kolik kj/kcal bych měl denně nejméně sníst ;) Jím 6x denně ( občas 7x).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st duben 04, 2012 3:39 pm Předmět: |
|
|
Je to individuální. Většině lidí stačí v objemu 30 Kcall / kg. Ektomorfové trochu více.
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: st duben 04, 2012 4:15 pm Předmět: |
|
|
Takžen myslíš, že 11 000kj je moc, když vážím 60kg a za ektomorfa se nepovažuji? ;)
Myslím si, že jídelníček mám vyvážený, 6x denně jídlo, ale stejně míň jak 9000kj nedám : (
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st duben 04, 2012 5:17 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: st duben 04, 2012 5:32 pm Předmět: |
|
|
Tak 500-600g za týden přiberu :)
Chci zhubnout nějaký tuk a nabrat svalovou hmotu, ale mám teď momentálně 60kg takžen by to chtělo nějaký to kilo nahoru :)
Ale nevím, kolik denně jíst, někdy sním 9500kj, někdy 11 000kj
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st duben 04, 2012 5:36 pm Předmět: |
|
|
Pokud přibíráš a chceš shodit, uber 500 Kcall / den nebo stejně kcall vydej navíc a dva týdny sleduj. Pokud to nepomáhá - opakuj. Pro nabírání to jen otoč. Je to prosté.
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: st duben 04, 2012 5:40 pm Předmět: |
|
|
Přemýšlím, že bych takhle nabral do 65kg a pak to už jen začal vysekávat ;) protože na 60kg při 175cm se blbě něco dělá :)
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: st duben 04, 2012 6:11 pm Předmět: |
|
|
Tak pri 65 na 175 to je uz nieco uplne ine....tam tej hmoty na vysekanie bude habadej.
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: st duben 04, 2012 6:27 pm Předmět: |
|
|
Jen, aby pak šlo vysekávat :D Aby to nezůstalo tak, jak to bude :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st duben 04, 2012 6:34 pm Předmět: |
|
|
| EpsteinBarr napsal: | | Tak pri 65 na 175 to je uz nieco uplne ine....tam tej hmoty na vysekanie bude habadej. |
Já bych na jeho místě teda okamžitě nasadil nějakou ráznější dietu, aby se moc nezprasil. To se pak hrozně těžko shazuje.
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: st duben 04, 2012 6:36 pm Předmět: |
|
|
Dietu? ;)
Myslíš, že 60kg na 175cm je moc? ;) Kolik bych podle tebe měl mít?
Jinak pokud myslíš dietu, tak prosím o příkladový jídelníček, jak by podle tebe měl vypadat :)
|
|
| nahoru |
|
 |
gurmán
|
Zaslal: st duben 04, 2012 6:54 pm Předmět: |
|
|
No, já při svých 64kg/176cm začínám po "ráznější" dietě vypadat jak nějaký anorektik  ...ještě čtrnáct dní a končím s tím (vlny), fakt už musím něco nabrat.
Doporučuji si nějak zjistit % tělesného tuku a než začít objemovku, tak si sestavit pěkný udržovací jídelníček + přidat nějaké sacharidy do tréninkových dnů... + samozřejmě začít cvičit...a pak postupně přidávat sacharidy a bílkoviny, dokud se nedostaneš tak na těch 5-6g/kg - S a 2g/kg - B. Bez tréninku by to šlo do špeků, a ty se někdy shazují fakt blbě  .
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: čt duben 05, 2012 6:27 am Předmět: |
|
|
Spíš asi udělám nějakej udržovací jídelníček než nějakej dietní...sice si nějak extra vyhuble nepřipadám, ale zase víc hubnout na jídle mi přijde kravine při 60kg.Cvičím 2-3x týdně a 3x týdně chodím běhat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt duben 05, 2012 7:27 am Předmět: |
|
|
Někdy je tu na foru docela sranda  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt duben 05, 2012 7:31 am Předmět: |
|
|
ked si pomyslim,ze 60kg je trochu tazsia jednorucka _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |