Složení výživového plánu

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Složení výživového plánu  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Složení výživového plánu
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mick994

PříspěvekZaslal: po duben 09, 2012 11:27 am    Předmět: Složení výživového plánu Odpovědět s citátem

Vážím 91 kilo a měřím 194 cm.Normálně se takhle stravuji 5 dní v týdnu kdy trénuji, zbylé dva (Sobota, Neděle) to měním dle situace , většinou jím o něco málo míň. Skládal jsem tenhle plán tak různě , podle toho co se psalo v časopisech , částečně větší část jsem čerpal i z internetu, tak mě napadlo jestli jsem to trochu vystihl ,a jestli by se k tomu něco mělo přídat , nebo spíš odebrat atd.
Mým cílem je spíše nabrat hmotu , ale nevím jestli to nepřeháním.Budu rád za každou radu

1)Hned po probuzení=3/4 Odměrky Proteinu s vodou
2)30 minut po proteinu snídaně= Miska ovesných vloček s mlékem (0,5%)+1 Jablko+1 Pomeranč+sklenice vody
3)Svačina=1 měkký tvaroh + 1jablko
4)Oběd= Běžně to bývá maso drůbeží,vepřové,hovězí s přílohou jako těstoviny nebo rýže / případně luštěniny jako tmavé fazole nebo čočka - záleží na dostupnosti surovin / + ke všemu nějaka zelenina jako papriky , mrkev atd.
5)Svačina2# = celozrný chléb + šunka/ nebo tuňák + zelenina
6) před tréningový mix = 1 odměrka proteinu + HMB nebo BCAA
7)Po tréningu = 1 1/2 odměrky gaineru + HMB nebo BCAA
8)Večeře = Makrela / nebo Tvaroh / nebo drůběží maso + nějaké komplexní sacharidy (pokud možno málo) / nebo vajíčka 2 až 3
9) těsně před spaním = 3/4 odměrky proteinu + mléko 0,5%

Protein používam zrovna Optimum 100% WHEY GOLD STANDARD (případně Myofusion)
Gainer používam Whey Gainer action od Aminostaru

Poznámka: Jím v rozmezí 2 až 3 hodin.
Někdy mám druhou svačinu před obědem nebo po tréningu , záleží jak mám dlouhou školu, protože trénuju vždy hned co mi skončí škola tak 1 1/2 hodiny až dvě hodiny.

Děkuju za vaše názory.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
balbi

PříspěvekZaslal: po duben 09, 2012 11:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten tvaroh na svačinu bych něčím nahradil, jelikož se kasein uvolňuje postupně, nechal bych ho až na večer.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

Rychle na stránku:

Přejdi na: