Pavel Svinka z kondičkáře až na vrchol :)

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pavel Svinka z kondičkáře až na vrchol :)  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Pavel Svinka z kondičkáře až na vrchol :)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ambrosan

PříspěvekZaslal: so září 28, 2013 6:05 pm    Předmět: Pavel Svinka z kondičkáře až na vrchol :) Odpovědět s citátem

Zdravím, rozhodnul jsem se vytvořit si tréninkový log, ale v první řadě se představím, jmenuji se Pavel Svinka, jak je již v předmětu napsáno, s vyjímkou 7měsíční a následně i roční pauzou trénuji již od roku září 2007. (72kg)
Začátek mé závodní kariéry byl v roce 2008, od té doby se snažím zlepšovat a postupovat.
Nyní závodím v kategorii klasická kulturistika do 180cm. (já 178cm a váha 82-84kg)

Taky zvažuji start v kategorii mens physique , bohužel pro tuhle kategorii my chybí nagelované vlasy.

Cvičím zde http://www.musclefactorybreznice.wz.cz/.

Poslední soutěž je GP Vyškov 3.místo.

I když právě ležím s nachlazením pod peřinou a sleduji dění po semifinále olympie, tak už se těším na pondělní trénink nohou. Pokud se můj zdravotní stav nijak zvlášť nezhorší, budu startovat v Čelákovicích. Kde se budu snažit prezentovat v lepší formě než na jarních soutěžích.

Můj trenink nyní vypadá takto:
PO - Přední nohy, břicho
ÚT - Prsa, triceps
ST - aerobka 1h
ČT - Zadní nohy, lýtka
PA - Záda, břicho
SO - Ramena, biceps

Jídelníček je hodně individuální, bílkoviny držím vysoko a se sacharidy se snažím manipulovat podle pocitu (jsem alergickej na lepek, takže rýže je pro mě něco jako vzduch, bez ní to nejde), pracuji jako dřevorubec a potřebuji se cítit dobře, abych si za těch 10hodin, co držím pilu něco neufiknul.

Plán do budoucna je si udělat kurz trenéra, myslím že by mi to mohlo pomoci v následující přípravě.

Cviky i váhy hodně měním, budu rozepisovat aktuálně.

Třeba mi tento log časem pomůže se zlepšit. Budu rád za komentáře i negativní
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ambrosan

PříspěvekZaslal: po září 30, 2013 8:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak dneska nohy předkopy 6s do maxima stop-pausy
dřepy od 70kg až po 160kg a 110kg nakonec 6s
čelní dřepy se 40kg a 50kg po 5s
na závěr znovu předkopy se zaměřením na stop-pausy

břicho: zvedání nohou ve visu na hrazdě 5s do maxima v superseriích na nakloněné lavici (šikmé břišní svaly)
5sérií zvedání zadku na lavici, nohy nahoru

hodka aerobky, protažení těla, sprcha a domůůů
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pavel Svinka z kondičkáře až na vrchol :)
Rychle na stránku:

Přejdi na: