Zdravím, rozhodnul jsem se vytvořit si tréninkový log, ale v první řadě se představím, jmenuji se Pavel Svinka, jak je již v předmětu napsáno, s vyjímkou 7měsíční a následně i roční pauzou trénuji již od roku září 2007. (72kg)
Začátek mé závodní kariéry byl v roce 2008, od té doby se snažím zlepšovat a postupovat.
Nyní závodím v kategorii klasická kulturistika do 180cm. (já 178cm a váha 82-84kg)
Taky zvažuji start v kategorii mens physique

, bohužel pro tuhle kategorii my chybí nagelované vlasy.
Cvičím zde
http://www.musclefactorybreznice.wz.cz/.
Poslední soutěž je GP Vyškov 3.místo.
I když právě ležím s nachlazením pod peřinou a sleduji dění po semifinále olympie, tak už se těším na pondělní trénink nohou. Pokud se můj zdravotní stav nijak zvlášť nezhorší, budu startovat v Čelákovicích. Kde se budu snažit prezentovat v lepší formě než na jarních soutěžích.
Můj trenink nyní vypadá takto:
PO - Přední nohy, břicho
ÚT - Prsa, triceps
ST - aerobka 1h
ČT - Zadní nohy, lýtka
PA - Záda, břicho
SO - Ramena, biceps
Jídelníček je hodně individuální, bílkoviny držím vysoko a se
sacharidy se snažím manipulovat podle pocitu (jsem alergickej na lepek, takže rýže je pro mě něco jako vzduch, bez ní to nejde), pracuji jako dřevorubec a potřebuji se cítit dobře, abych si za těch 10hodin, co držím pilu něco neufiknul.
Plán do budoucna je si udělat kurz trenéra, myslím že by mi to mohlo pomoci v následující přípravě.
Cviky i váhy hodně měním, budu rozepisovat aktuálně.
Třeba mi tento log časem pomůže se zlepšit. Budu rád za komentáře i negativní