|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Spam

|
Zaslal: čt duben 19, 2012 9:08 pm Předmět: Protein - casovy odstup |
|
|
Cau, mam jen dotaz na dobu kdy dat potreninkovy proteinovy napoj. Nekde ctu ze je dobre ho davat ihned po treninku, nekde je udano minimalne 30min po treninku a po hodine pevna strava. Tak jake by to bylo nejlepsi z meho pohledu?: Jsem v diete, 15min pred a 15min po uzivam BCAA, pevnou stravu mam cca 60 - 90min po treninku. Protein bych mohl dat ihned nebo max 20min po treninku a pak jedine az spolecne s jidlem tech 60-90min po treninku (Nekde jsem cetl ze telo ma problem se spracovanim takoveho mnozstvi bilk. naraz... nebo neco v tom smyslu a ze to neni dobre takhle delat). Jinak uzivam CFM ISO 90% ???????
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
RavenStalker

|
Zaslal: čt duben 19, 2012 9:25 pm Předmět: |
|
|
Asi bych ho dal 30 minut po tréninku, nechat tělo ať se samo trošku srovná po tréninku ( a navíc tam máš ty BCAA) a potom to tam poslal. A pevnou stravu bych tím pádem posunul o ten čas o který posunu protein (cca hodinu a půl po tréninku)
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: čt duben 19, 2012 9:30 pm Předmět: |
|
|
V diete by som po treningu 60-90 minut nedal vobec nic.... Pokial tam mas BCAA pred/pocas treningu, nevidim problem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt duben 19, 2012 10:11 pm Předmět: |
|
|
30-60minut nic, pak protein. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá duben 20, 2012 6:46 am Předmět: |
|
|
A moje zkusenost, kterou ovsem nikomu nevnucuji, je takova, ze je to vcelku jedno kdy a co, protoze telo si stejne vezme, co potrebuje a kdy to potrebuje. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|