|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Spam

|
Zaslal: st duben 25, 2012 9:34 am Předmět: Tatarsky biftek |
|
|
Cau, jaky mate nazor na tatarsky biftek (hovezi)? Hodnekrat jsme se o tom dohadovali s kamosema a muj nazor je ze jediny co na tom je tucnyho jsou ty topinky. Pokud si ho nekdo da s "cimkoli" jinym tak je to v pohode. Koreni, cesnek, cibule, vajicko atd... co v tom je, to se me taky nezda az tak zle ne?
A kdyz si ho dam v diete s nejakym treba zitnym chlebem nebo s cimkoli jinym (pecivo oprahnu v topinkovaci) tak je to taky dobre ne? :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st duben 25, 2012 9:49 am Předmět: |
|
|
Tak zcela logicky když se zamyslím nad složením jednotlivých komponent, vyjde mi že máš pravdu :P
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: st duben 25, 2012 9:58 am Předmět: |
|
|
Pokud by sis ho dělal sám a ohlídal si tak množství soli a worcestru, případně množství plnotučné a dijonské hořčice, tak je to v podstatě jen masíčko s kořeníma a žloutkem, který je tam jen jeden na porci, tak by to šlo.  Ale možná bych k němu dala už jen ogrilovanou zeleninu třeba se šalotkou a česnekem než zrovna to pečivo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: st duben 25, 2012 10:04 am Předmět: |
|
|
a to se ho chystas jist tak casto, ze je potreba to takhle resit? kdyz uz jednou za cas tatarak, tak se vsim vsudy _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: st duben 25, 2012 10:56 am Předmět: |
|
|
Ted v dietě jsem od kámoše dostal tatarák, nemohl jsem odolat. Nakonec jsem to vyřešil takto
160g tataráku, cottage, paprika a hafo brokolice. I bez těch topinek to byla výborná chálka a skvělá obměna do nudného jídelníčku. Pár gramů tuku člověka nezabije ani v dietě :)
_________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st duben 25, 2012 11:15 am Předmět: |
|
|
ja som v diete a dovolil som si normalny tatarak+6topinek+pivo.a co?
pribral som az 0,5kg (za ten den)ale uz som 1,5 zase minus.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: st duben 25, 2012 11:34 am Předmět: |
|
|
| filipino23 napsal: | ja som v diete a dovolil som si normalny tatarak+6topinek+pivo.a co?
pribral som az 0,5kg (za ten den)ale uz som 1,5 zase minus. |
A nic, je to tvá dieta a každý si hřešíme na tom svém, máš dobrý, že v tvém případě je to stále maso, já jsem horší. Stále je to jen jídlo a ne konec světa.
Reagovala jsem jen na dotaz, jestli je v tom něco špatného do diety, kor jestli ho dle pozdější reakce míní opravdu jíst často, ne když si ho kluci dáte jednou za čas. Potom bych osobně hlídala jen množství soli a omezila pečivo, tot vše.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: st duben 25, 2012 11:43 am Předmět: |
|
|
Ano ano bavime se o jidle v diete. Jak rikate hlidat sul a ostatni suroviny v tom pridane - horcice... a treba misto toho peciva dat zeleninu. A melo by to byt OK.
A jinak pokud jednou kdyz uz tak uz tak je jasne ze si to dam jako vy se vsim vsudy s pivkem atd... ale hl. tema tohoto topicu bylo pouziti tataraku v diete
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st duben 25, 2012 11:46 am Předmět: |
|
|
ja viem ze sa to tyka diety.ja v nej som ako som povedal a po mesiaci striktneho jedalnicka si raz za mesiac doprajem.nehovorim ze do seba nahadzem cokolady,zjem 20rohlikov,chleba a podobne "vymozenosti".proste rano si pustim plnu misku vlociek,nejake spagety so syrom+omacka+masom,ten tatarak ako ma byt aj s tym pivsonom, a vecer cely ananas.a som spokojny.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: st duben 25, 2012 11:57 am Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | Ano ano bavime se o jidle v diete. Jak rikate hlidat sul a ostatni suroviny v tom pridane - horcice... a treba misto toho peciva dat zeleninu. A melo by to byt OK.
A jinak pokud jednou kdyz uz tak uz tak je jasne ze si to dam jako vy se vsim vsudy s pivkem atd... ale hl. tema tohoto topicu bylo pouziti tataraku v diete |
Mno, takže jak říkáš, je to OK. Tatarák se dělá z doopravdy kvalitního hovězího masa (ideálně pravé svíčkové), takže co si masožravec může lepšího přát? A pak ta sůl, hořčice, kečup, to už je minimum, záleží jak jsi na sebe přísný a pokud ho dělá ještě k tomu tvůj kamarád a vidíš mu případně pod ruce, asi už není o čem dál mluvit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st duben 25, 2012 12:01 pm Předmět: |
|
|
ja osobne (ak som v restike) tak si radsej miesam sam, nakolko vidim co si tam dam a tazko niekto trafi chut ktoru mam rad.sto ludi sto chuti.najlepsi tatar je doma robeny,naskrabany zo svieckovej.mnamkyyyyyy
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|