Nizky carb up? - sacharidove vlny

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Nizky carb up? - sacharidove vlny  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Nizky carb up? - sacharidove vlny
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Spashett

PříspěvekZaslal: čt duben 26, 2012 2:26 pm    Předmět: Nizky carb up? - sacharidove vlny Odpovědět s citátem

Mel bych dotaz ohledne sacharidovych vln. Jak poznam kde je urcita hranice pro nejvyssi sacharidovy prijem?
Muj pripad.. Jedu vlny 250, 50, 100, 200, 300, 50, 100.
2X tydne delam TABATA trenink (jina forma HIIT)
2x tydne hraju squash
moje vaha je 98 kg. Cilem je snizit podil telesneho tuku pri maximalnim zachovani svalove hmoty - jak jinak .

Problem je v tom, ze se mi zda, ze moje kompenzacni faze sacharidama je nastavena na dost nizkou uroven a nebo, ze vlny jsou uplne spatne rozdelene. Mam trosku obavy, jestli pro temer 100kg cloveka nejsou ty sacharidy obecne MOC nizko a nedochazi tak presne k opaku nez na cem jsou sach. vlny zalozeny a to, ze se mi dost spomaluje metabolismus. Zda jsem opravdu schopen 300gramama 1x tydne rozhoupat metabolismus aby slapal na vyssi obratky nebo jeto uz od zakladu spatne a mel bych tu kompenzacni fazi navysit treba na 500g????

Jaky na to mate nazor? Prosim zadne rady typu, ze si to musim vyzkouset sam. To prave, tedka delam a zjistuji ale vzdycky je lepsi k tomu mit i jine informace, ktere mi muzou pomoci k lepsimu vysledku. Diky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Rostislaw

PříspěvekZaslal: čt duben 26, 2012 3:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Při th 100kg je pro mě 350g horní strop a pod 100g nejdu. Např 100,100,150,250,350. 150,150,200,350. 100,100,200,200,350.
jari

PříspěvekZaslal: čt duben 26, 2012 4:05 pm    Předmět: Re: Nizky carb up? - sacharidove vlny Odpovědět s citátem

Spashett napsal:
Prosim zadne rady typu, ze si to musim vyzkouset sam. To prave, tedka delam a zjistuji ale vzdycky je lepsi k tomu mit i jine informace, ktere mi muzou pomoci k lepsimu vysledku. Diky

Nezlob se na mě ale povim ti jednu důležitou věc: Musíš to vyzkoušet sám

Nechápu, co chceš jako slyšet. Když ti sem napíše 10 lidí a každej bude mít jinou hranici, tak se jako rozhodneš pro jakou??? Tohle je strašně individuální, navíc osobně třeba zjišťuju, že to co fungovalo před třemi lety už dnes není nejlepší. Co ztratíš zkoušením? 2 týdny? 4? 6? Chvátáš někam? Na soutěž?....to asi ne.

Nicméně, když už, tak osobně bych to zvýšil minimálně na 400, protože jsi kus chlapa a výdej vypadá, že je solidní.
Spashett

PříspěvekZaslal: pá duben 27, 2012 6:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jari: jasny ze samotestovanim se vzdycky dostanu k nejakemu vysledku. I to ze na kazdem bude fungivat urcite mnozstvi sacharidu jinak. Ono je to takhle ze vsim..vis co mas udelat a stejne se na to zeptas kamarada jestli to mas udelat :) ptoste jsem chtel jenom vedet nazor nekoho jineho nez jen muj. Kazdopadne diky za odpoved

Rychle na stránku:

Přejdi na: