| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Milcek55
|
Zaslal: út červen 24, 2014 10:01 pm Předmět: jídlo v práci |
|
|
Ted se u nás v práci zavedlo že nemůžu jíst když nemám přestávku když mě uviděj je to pokuta 500kč. Nasnídám se doma v 5 potom v 10:15 v práci oběd a potom až zase v 14:30 doma nemáte nějaký typy na nějaký rychlý jídlo v průběhu co bych do sebe mohl rychle naházet aby to moc dlouho netrvalo ( o gaineru proteinu vim) ale jestli nemáte zkušenosti s něčim jinym co je má dobrý nutriční hodnoty a zasytí děkuju předem.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
wondra

|
Zaslal: út červen 24, 2014 10:42 pm Předmět: |
|
|
Bagety, bulky, rohlíky se sýrem/masem+zelenina a kečup nebo tatarka. Asi to nejlepší co sníš během 5 minut a nemusíš to ohřívat:) _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Woko_O

|
Zaslal: st červen 25, 2014 9:37 am Předmět: |
|
|
To je úroveň aby mi někdo nakazoval kdy se můžu nebo nemůžu najíst...bych je poslal do prdele..
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: st červen 25, 2014 10:10 am Předmět: |
|
|
Nebo nakoupit proteinove tyčinky _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Viper007
|
Zaslal: st červen 25, 2014 10:34 am Předmět: |
|
|
| Woko_O napsal: | | To je úroveň aby mi někdo nakazoval kdy se můžu nebo nemůžu najíst...bych je poslal do prdele.. |
asi si nedelal na vyrobni lince, kde se vyrabi nejaka citliva elektronika :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: st červen 25, 2014 10:37 am Předmět: |
|
|
Tak nevim jestli prave toto neni extra dobry duvod pouzivat ty proteinove/sacharidove napoje, pit muzes ne? Misto abych nekde na tajnacku pod stolem jako zlodej zmoulal housku se salamem se normalne napiju a posleze najim jako clovek ve vyhrazenych hodinach.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: st červen 25, 2014 10:41 am Předmět: |
|
|
Pokud nevíš, co s prachama... :) Když už, tak bych se spíš přikláněl k domácí výrobě. _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: st červen 25, 2014 10:44 am Předmět: Re: jídlo v práci |
|
|
| Milcek55 napsal: | | Ted se u nás v práci zavedlo že nemůžu jíst když nemám přestávku když mě uviděj je to pokuta 500kč. Nasnídám se doma v 5 potom v 10:15 v práci oběd a potom až zase v 14:30 doma nemáte nějaký typy na nějaký rychlý jídlo v průběhu co bych do sebe mohl rychle naházet aby to moc dlouho netrvalo ( o gaineru proteinu vim) ale jestli nemáte zkušenosti s něčim jinym co je má dobrý nutriční hodnoty a zasytí děkuju předem. |
Pokud nejsi vrcholovej sportovec, tak bych neviděl problém jíst pouze v těchto třech časech. Akorát toho musíš sníst víc
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st červen 25, 2014 10:58 am Předmět: |
|
|
Vidím to jako DiamonD123, ono to bude i pro tělo lepší. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st červen 25, 2014 11:04 am Předmět: Re: jídlo v práci |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | Milcek55 napsal: | | Ted se u nás v práci zavedlo že nemůžu jíst když nemám přestávku když mě uviděj je to pokuta 500kč. Nasnídám se doma v 5 potom v 10:15 v práci oběd a potom až zase v 14:30 doma nemáte nějaký typy na nějaký rychlý jídlo v průběhu co bych do sebe mohl rychle naházet aby to moc dlouho netrvalo ( o gaineru proteinu vim) ale jestli nemáte zkušenosti s něčim jinym co je má dobrý nutriční hodnoty a zasytí děkuju předem. |
Pokud nejsi vrcholovej sportovec, tak bych neviděl problém jíst pouze v těchto třech časech. Akorát toho musíš sníst víc |
+1. Taky mám velké jídlo před prací, pak pauzu po 4 hodinách, další velké jídlo a po dalších 4 hodinách po práci se zase nacpu.. :) Problém v tom nevidím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka24xx
|
Zaslal: st červen 25, 2014 11:24 am Předmět: |
|
|
tak si jidlo mixuj třeba vločky, ryži + protein na ochuceni. jde to vypit do minuty.
nebo nejaky potvrzeni od doktora ze se ti udela spatne kdyz ti klesnce cukr :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Woko_O

|
Zaslal: st červen 25, 2014 12:29 pm Předmět: |
|
|
| Viper007 napsal: | | Woko_O napsal: | | To je úroveň aby mi někdo nakazoval kdy se můžu nebo nemůžu najíst...bych je poslal do prdele.. |
asi si nedelal na vyrobni lince, kde se vyrabi nejaka citliva elektronika :) | dělal jsem jeden čas v Continentalu na lince.. a taky jsem se na to vysral..
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka24xx
|
Zaslal: st červen 25, 2014 12:38 pm Předmět: |
|
|
| Woko_O napsal: | | Viper007 napsal: | | Woko_O napsal: | | To je úroveň aby mi někdo nakazoval kdy se můžu nebo nemůžu najíst...bych je poslal do prdele.. |
asi si nedelal na vyrobni lince, kde se vyrabi nejaka citliva elektronika :) | dělal jsem jeden čas v Continentalu na lince.. a taky jsem se na to vysral.. |
co jsem slysel od kolegu z prace jsou i horší podmínky. napřikad ze musely chodit po vyznačene lince na zemi a kdyz ji překroči pokuta. nebo nedojezeny rohlik v puse cestou z šatny - pokuta atd..
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondřej

|
Zaslal: st červen 25, 2014 2:35 pm Předmět: |
|
|
Ořechy do sebe naházíš rychle, nemusíš je ohřívat nebo jakkoliv zpracovávat a mají hodně kalorií (a nízký glykemický index - zaženou dobře hlad).
Nebo třeba kvalitní burákové máslo - kopneš do sebe velkou vrchovatou lžíci, zapiješ vodou a je to :)
Jinak jak píší ostatní, jíst s menší frekvencí není žádná tragédie, určitě bys to vydržel i bez svačiny.
|
|
| nahoru |
|
 |
Milcek55
|
Zaslal: st červen 25, 2014 2:54 pm Předmět: |
|
|
Vidím to tak že si asi budu mixovat jídlo do shakeru banán, vločky, jogurt mléko sojový protein. Šel by ke svačině sojový protein? Normálně po treninku bych dával syrovátkovej ale z finančních důvodu ke svačině sojovej vadí to něčemu??
|
|
| nahoru |
|
 |
| |