jídlo v práci

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - jídlo v práci  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> jídlo v práci
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Milcek55

PříspěvekZaslal: út červen 24, 2014 10:01 pm    Předmět: jídlo v práci Odpovědět s citátem

Ted se u nás v práci zavedlo že nemůžu jíst když nemám přestávku když mě uviděj je to pokuta 500kč. Nasnídám se doma v 5 potom v 10:15 v práci oběd a potom až zase v 14:30 doma nemáte nějaký typy na nějaký rychlý jídlo v průběhu co bych do sebe mohl rychle naházet aby to moc dlouho netrvalo ( o gaineru proteinu vim) ale jestli nemáte zkušenosti s něčim jinym co je má dobrý nutriční hodnoty a zasytí děkuju předem.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
wondra

PříspěvekZaslal: út červen 24, 2014 10:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bagety, bulky, rohlíky se sýrem/masem+zelenina a kečup nebo tatarka. Asi to nejlepší co sníš během 5 minut a nemusíš to ohřívat:)
Woko_O

PříspěvekZaslal: st červen 25, 2014 9:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To je úroveň aby mi někdo nakazoval kdy se můžu nebo nemůžu najíst...bych je poslal do prdele..
flew

PříspěvekZaslal: st červen 25, 2014 10:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nebo nakoupit proteinove tyčinky

Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
Viper007

PříspěvekZaslal: st červen 25, 2014 10:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Woko_O napsal:
To je úroveň aby mi někdo nakazoval kdy se můžu nebo nemůžu najíst...bych je poslal do prdele..

asi si nedelal na vyrobni lince, kde se vyrabi nejaka citliva elektronika :)
Douglas

PříspěvekZaslal: st červen 25, 2014 10:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak nevim jestli prave toto neni extra dobry duvod pouzivat ty proteinove/sacharidove napoje, pit muzes ne? Misto abych nekde na tajnacku pod stolem jako zlodej zmoulal housku se salamem se normalne napiju a posleze najim jako clovek ve vyhrazenych hodinach.
Johny.Fox

PříspěvekZaslal: st červen 25, 2014 10:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

flew napsal:
Nebo nakoupit proteinove tyčinky

Pokud nevíš, co s prachama... :) Když už, tak bych se spíš přikláněl k domácí výrobě.
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: st červen 25, 2014 10:44 am    Předmět: Re: jídlo v práci Odpovědět s citátem

Milcek55 napsal:
Ted se u nás v práci zavedlo že nemůžu jíst když nemám přestávku když mě uviděj je to pokuta 500kč. Nasnídám se doma v 5 potom v 10:15 v práci oběd a potom až zase v 14:30 doma nemáte nějaký typy na nějaký rychlý jídlo v průběhu co bych do sebe mohl rychle naházet aby to moc dlouho netrvalo ( o gaineru proteinu vim) ale jestli nemáte zkušenosti s něčim jinym co je má dobrý nutriční hodnoty a zasytí děkuju předem.

Pokud nejsi vrcholovej sportovec, tak bych neviděl problém jíst pouze v těchto třech časech. Akorát toho musíš sníst víc
MAST3R

PříspěvekZaslal: st červen 25, 2014 10:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vidím to jako DiamonD123, ono to bude i pro tělo lepší.
Moocha

PříspěvekZaslal: st červen 25, 2014 11:04 am    Předmět: Re: jídlo v práci Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
Milcek55 napsal:

Pokud nejsi vrcholovej sportovec, tak bych neviděl problém jíst pouze v těchto třech časech. Akorát toho musíš sníst víc

+1. Taky mám velké jídlo před prací, pak pauzu po 4 hodinách, další velké jídlo a po dalších 4 hodinách po práci se zase nacpu.. :) Problém v tom nevidím.
Jirka24xx

PříspěvekZaslal: st červen 25, 2014 11:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak si jidlo mixuj třeba vločky, ryži + protein na ochuceni. jde to vypit do minuty.
nebo nejaky potvrzeni od doktora ze se ti udela spatne kdyz ti klesnce cukr :D
Woko_O

PříspěvekZaslal: st červen 25, 2014 12:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Viper007 napsal:
Woko_O napsal:

dělal jsem jeden čas v Continentalu na lince.. a taky jsem se na to vysral..
Jirka24xx

PříspěvekZaslal: st červen 25, 2014 12:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Woko_O napsal:
Viper007 napsal:
Woko_O napsal:

dělal jsem jeden čas v Continentalu na lince.. a taky jsem se na to vysral..

co jsem slysel od kolegu z prace jsou i horší podmínky. napřikad ze musely chodit po vyznačene lince na zemi a kdyz ji překroči pokuta. nebo nedojezeny rohlik v puse cestou z šatny - pokuta atd..
Ondřej

PříspěvekZaslal: st červen 25, 2014 2:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ořechy do sebe naházíš rychle, nemusíš je ohřívat nebo jakkoliv zpracovávat a mají hodně kalorií (a nízký glykemický index - zaženou dobře hlad).

Nebo třeba kvalitní burákové máslo - kopneš do sebe velkou vrchovatou lžíci, zapiješ vodou a je to :)

Jinak jak píší ostatní, jíst s menší frekvencí není žádná tragédie, určitě bys to vydržel i bez svačiny.
Milcek55

PříspěvekZaslal: st červen 25, 2014 2:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vidím to tak že si asi budu mixovat jídlo do shakeru banán, vločky, jogurt mléko sojový protein. Šel by ke svačině sojový protein? Normálně po treninku bych dával syrovátkovej ale z finančních důvodu ke svačině sojovej vadí to něčemu??

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - jídlo v práci Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: