doplnek stravy na jeden den

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - doplnek stravy na jeden den  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> doplnek stravy na jeden den
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
spek-oun

PříspěvekZaslal: po duben 30, 2012 9:19 am    Předmět: doplnek stravy na jeden den Odpovědět s citátem

zdar borci, chtel jsem se zeptat.. po dobu co cvcim je pro me tezky dostat 1,5 -2 g na kg ... a hlavne abych to do sebe cpal jen jidlem je dost finančně náročné. Tak od minuleho mesice jsem zacal používat doplňky stravy (grainer, protein, kreatin) s tim ze si dam 3* denně protein 87% a 3* denně grainer 20% + 10g kreatinu, 3-4 pevne jidla a vse s rozestupem cca 1,5 - 2 hodiny + samozřejmě nake svačiny (ovoce,zelenina). Tak jestli v tom neni naky problem, cpat do sebe tolik doplňků. Osobně si myslím že v tom neni žadny problém, ale budu rád za každý názor... dík
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mick994

PříspěvekZaslal: po duben 30, 2012 9:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No ... už jsem skoušel mnoho kombinací , jako Protein ihned po probuzení , pak po treningu a před spaním ... ale pak jsem přešel jen na po treningový a před spaním nebo těsne po snídaní , omezit to na 2x denně jsem udělal abych tolik nezatěžoval ledviny (ano jsem zastánce toho že doplňky jsou fajn, ale všeho moc škodí) a taky z ekonomické strany , protože když denně bereš 3 odměrky , tak protein zmizí okolo jednoho měsíce a to se dokaže prodražit. A ten gainer. No hele , ja beru jednu odměrku po treningu , ... pokud nedeláš nějaky HIIT (tréning s vysokou intenzitou) tak myslím že je velký riziko toho že aby ten přebytek byl k užitku, tak se to spíš přemění na tuk. Ja bych to s tím gainerem moc nepřeháněl.
Cerfik

PříspěvekZaslal: po duben 30, 2012 9:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

každej ti řekne, že jídlo je jídlo a doplněk jen DOPLNĚK. Dobrý bude přidat další jídlo. S těma penězma, jsi to měl dát spíš do jídla, než suplementů, ještě když do sebe rveš protein do sebe 3x denně. Jen píšu to, co tady bylo několikrát řešený. :) ale zase možná lepší než nic

Naposledy upravil Cerfik dne po duben 30, 2012 9:34 am, celkově upraveno 1 krát
Frozz.

PříspěvekZaslal: po duben 30, 2012 9:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kolik vážíš? A máš teda cíl nabrat?
Mr. Muscle

PříspěvekZaslal: po duben 30, 2012 9:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdarec. No mě tyhle odplňky stravy zdají dost drahé. Ale tak po treninku je to nejlepší zdroj bílkovin a cukrů. Pokud chceš dostat do sebe bílkoviny. Tak musíš holt papat věci co je v sobě mají. Já na tom taky finančně nejsem suprově a musím šetřit. Zkus sýr eidam 30% (30 bílkovin) a v akci je někdy i za 8,90. tvaroh je taky dobrá zásoba bílkovin a stojí 10,90. Proto jsem třeba já rád, že jsem přesedlal z posilování na thaibox, tam tu stravu (dokud nebudu chodit na zápasy) nemusím zase tolik řešit. Vždyckiy jsem si myslel, že nabíraní svalů je nejlevnější sport. Že zvedáš jenom činky žádné vybavení atd. Ale pokud chce člověk kvalitní svalovou hmotu za rozumnou dobu, tak to stojí dost peněz.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: po duben 30, 2012 9:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Rozestup 1,5 - 2 hodiny? Přibírání se nerovná tomu, kdo vydrží déle bez pocitu hladu a prázdného žaludku. Zkus si dát rozestupy 2 - 3 hodiny. Uvidíš, že do vytráveného a odpočinutého žaludku to bude "padat" snáz a víc toho tělo využije, než když ho budeš neustále něčím přetěžovat.

Jinak tři hlavní jídla jsou základem dne, ideální je, doplnit je 2 - 3 svačinami (s tím, že jedna může být v tekuté formě ze suplementů). Suplementy jsou sice hezká věc, ale v první řadě by si měl volit pevná jídla, zbytek živin volit pak ve formě suplementů pro ulehčení organismu. 3x denně protein a 3x denně gainer je podle mě více finančně náročnější, než si myslíš. O kvalitě v porovnávní mezi jídlem a koktejlem ani nemluvím.
spek-oun

PříspěvekZaslal: po duben 30, 2012 9:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mick994 napsal:
No ... už jsem skoušel mnoho kombinací , jako Protein ihned po probuzení , pak po treningu a před spaním ... ale pak jsem přešel jen na po treningový a před spaním nebo těsne po snídaní , omezit to na 2x denně jsem udělal abych tolik nezatěžoval ledviny (ano jsem zastánce toho že doplňky jsou fajn, ale všeho moc škodí) a taky z ekonomické strany , protože když denně bereš 3 odměrky , tak protein zmizí okolo jednoho měsíce a to se dokaže prodražit. A ten gainer. No hele , ja beru jednu odměrku po treningu , ... pokud nedeláš nějaky HIIT (tréning s vysokou intenzitou) tak myslím že je velký riziko toho že aby ten přebytek byl k užitku, tak se to spíš přemění na tuk. Ja bych to s tím gainerem moc nepřeháněl.

no prave hlavne resim ty ledviny a to sem zastance stejne ,,vseho moc skodi,, jinak ty premeny na tuk bych se asi moc nebal, jsem docela akcni, jako trenink mam tak 75-90 min. 3-4 tydne. do toho jeste beham,plavu,fotbal,tenis a ted se chystam na musado, tak k vuli unave ten gainer, jinak bych ho taky vypustil...
spek-oun

PříspěvekZaslal: po duben 30, 2012 9:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Kolik vážíš? A máš teda cíl nabrat?

mám 188cm a vaha se mi pohybuje 83-84 kg. tak bych bral naky ten prirustek vahy, do tech 90 kg, driv sem do sebe cpal spoustu sacharidu, ale vse mi slo do bricha, jinak nikam jinak :/
spek-oun

PříspěvekZaslal: po duben 30, 2012 9:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mr. Muscle napsal:
Zdarec. No mě tyhle odplňky stravy zdají dost drahé. Ale tak po treninku je to nejlepší zdroj bílkovin a cukrů. Pokud chceš dostat do sebe bílkoviny. Tak musíš holt papat věci co je v sobě mají. Já na tom taky finančně nejsem suprově a musím šetřit. Zkus sýr eidam 30% (30 bílkovin) a v akci je někdy i za 8,90. tvaroh je taky dobrá zásoba bílkovin a stojí 10,90. Proto jsem třeba já rád, že jsem přesedlal z posilování na thaibox, tam tu stravu (dokud nebudu chodit na zápasy) nemusím zase tolik řešit. Vždyckiy jsem si myslel, že nabíraní svalů je nejlevnější sport. Že zvedáš jenom činky žádné vybavení atd. Ale pokud chce člověk kvalitní svalovou hmotu za rozumnou dobu, tak to stojí dost peněz.

jj bilkoviny se do sebe snazim rvat co muzu, nakupuju tunaky, preci jen 80g ma skoro 20g bilkovin a jedno baleni po 3 se da sehnat 50-60kc, jinak kurata a tvaroh si davam kazdy den pred spanim, presne jak pises za 10,9. jinak jeste vejce a tak, kdyby clovek nebyl omezen tak finenacema tak by to slo, ale dnesni doba ... se radsi nebudu vyjadrovat.......
spek-oun

PříspěvekZaslal: po duben 30, 2012 10:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

chlapy dik za vase nazory, tenhle mesic dojedu ty svoje doplnky a uvdim, jinak si myslim taky ze lepsi normalni strava nez doplnky a asi pristi mesic na to prihlednu vic...

Rychle na stránku:

Přejdi na: