Zaslal: ne duben 06, 2008 11:30 pm Předmět: Czech and Slovakia fighters videa
Fedor Emelianenko VS Venca Cihlar
Topic se jmenuje: CZECH SLOVAKIA FIGHTERS VIDEA
A mela by to byt sbirka CESKYCH a SLOVENSKYCH fighters videi. A my to muzeme komentovat a drbat. Video s Cihlarem jsem dal proto ze mame fightery o kterych temer nikdo nevi......
Zapas s Emelinanenkem take nepatri mezi nejpovedenejsi,spis nepovedene ale jak rikam tento topic jsem nepojmenoval nejlepsi fighters videa.
Neni to topic o nejlepsich z nejlepsich.Proste se davejte videa o kterych si myslite ze jsou impulsek k diskuzi a ve kterych bojujou Cesi,Slovaci a nebo Moravaci abych nahodou zase na nekoho nezapomel:-)
_________________ Měníme rok,měníme sny,měníme touhy,měníme názory,měníme požadavky na výkupné.Měníme auta,měníme zásobníky,náboje i zbraně.Ale nikdy neměníme svoje kamarády,kteří stojí při nás! (AL CAPONE 1936)
Naposledy upravil Psycho dne po duben 07, 2008 10:57 am, celkově upraveno 1 krát
No Cihlar teda k ceskej alite nikdy nepatril, ovela dalej to (v k-1) dotiahol Vondracek, ktory sice svoj zapas s najvascim menom jeho kariery - Ignashovom - prehral na k.o., ale inak predvadzal dobre vykony.
Toto je jeden z najkrajsich jeho zapasov, co som videl z Las Vegas z minuleho roka...:
Ariel Mastov vs. Petr Vondracek
_________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
No ty vole a kousek pod tim vas prcam, ze nectete moje prispevky...
To je holt to pindeli.
_________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
[quote="AHOLA"]¨No ja take netvrdim ze Cihlar patri k Ceske elite:-)
A prejmenoval jsem topic abych dal prostor i nasim slovenskym bratrum take fighterum.
Jinak ja to beru do hromady pro me cech jako slovak a asi to bude tim mixem me krve nemecko-cesko-slovensko-madarske:-)
_________________ Měníme rok,měníme sny,měníme touhy,měníme názory,měníme požadavky na výkupné.Měníme auta,měníme zásobníky,náboje i zbraně.Ale nikdy neměníme svoje kamarády,kteří stojí při nás! (AL CAPONE 1936)
Naposledy upravil Psycho dne po duben 07, 2008 11:22 am, celkově upraveno 1 krát
No ty vole a kousek pod tim vas prcam, ze nectete moje prispevky...
To je holt to pindeli.
Nepišti Douglasi.... vse je v poho cteme tve prispevky.
Jen si myslime ze česky a slovensky bojovnici si zaslouzi samostatnej topic.
No problema.Soupni nam sem tve fight video. Nebo nam popis jak by probihal tvuj zapas s EMELIANENKEM:-)
Tonny Pacanda je vynikající. Tohle video už jsem viděl asi 100000x, ale pokaždé mě baví. Hlavně jak je strašně nasranej (asi na kameramana) a pak ty super pasáže z Pána Prstenů říznutého Leošem Marešem...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru