Výborná ovesná kaše

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Výborná ovesná kaše  Úvodní stránka -> Kuchařka -> Výborná ovesná kaše
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ILikeBike

PříspěvekZaslal: so květen 05, 2012 7:28 am    Předmět: Výborná ovesná kaše Odpovědět s citátem

Dneska jsem zkoušel recept z Kluci v akci a teda naprosto perfektní ovesná kaše.
ingredience:
100g vloček
150ml mléka
1kus vašeho nejoblíbenějšího ovoce
máslo podle potřeby
trošku oříšků
med na oslazení

postup:
Na pánev dáme máslo a počkáme, až začne "vařit". Do rozpáleného másla dáme na kostičky nakrájené ovoce a počkáme, až bude mít pro nás příjemnou konzistenci. Poté přidáme vločky a necháme je 1 minutu opékat na másle. Dále do pánve vlijeme mléko a med podle chuti. Počkáme, až se kaše zredukuje tak, jak to máme rádi, na talíři dozdobíme troškou medu a rozdrcenými oříšky.

Opravdu vynikající. Není to nic moc do kulturistickýho jídelníčku, ale kdo si chce pochutnat, měl by to zkusit
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jir.ka

PříspěvekZaslal: so květen 05, 2012 8:52 am    Předmět: Re: Výborná ovesná kaše Odpovědět s citátem

ILikeBike napsal:
Opravdu vynikající. Není to nic moc do kulturistickýho jídelníčku, ale kdo si chce pochutnat, měl by to zkusit

Tak si tam jeste prdnes odmerku proteinu a je to
Moocha

PříspěvekZaslal: so květen 05, 2012 8:54 am    Předmět: Re: Výborná ovesná kaše Odpovědět s citátem

jir.ka napsal:
ILikeBike napsal:

Tak si tam jeste prdnes odmerku proteinu a je to

Jinak teď jsem to ozkoušel a když už jsem smažil to jablko, tak jsem zjistil, že mam jenom asi 40g vloček ale to málo co z toho vzniklo je fakt dobrý :)

Rychle na stránku:

Přejdi na: