Rom rozkrádal činkárnu a dostal šípem do hlavy

Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Rom rozkrádal činkárnu a dostal šípem do hlavy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Rom rozkrádal činkárnu a dostal šípem do hlavy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Svobodu pro střelce?
ANO
90%
 90%  [ 59 ]
NE
9%
 9%  [ 6 ]
Celkem hlasů : 65

Autor Zpráva
ChickenEater

PříspěvekZaslal: pá květen 04, 2012 2:23 pm    Předmět: Rom rozkrádal činkárnu a dostal šípem do hlavy Odpovědět s citátem

Rom rozkrádal činkárnu a dostal šípem do hlavy, majitel posilovny to asi bohužel odnese.

http://zpravy.idnes.cz/udajny-zlodej-zasazeny-sipem-zemrel-dvg-/krimi.aspx?c=A120504_130206_ostrava-zpravy_jog
ChickenEater

PříspěvekZaslal: pá květen 04, 2012 2:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V dnešní době je těžký se bránit..
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: pá květen 04, 2012 7:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Majitel holt blbec, že se nechal takhle vynervovat a měl smůlu, že ho takhle blbě strefil, ale asi bych na jeho místě udělal to samé . . .
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Vokr

PříspěvekZaslal: pá květen 04, 2012 7:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Těžký rozhodnout, ale rozhodně ne jak jsem slyšel 10 let. Devianti dostávají míň.
Jinak samozřejmě bych ho nechal na svobodě třeba s podmínkou nebo něčím takovým.
ygg

PříspěvekZaslal: pá květen 04, 2012 8:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud ti cikáni nebyli na jeho pozemku, patřičně takto označeném a raději oploceném...pokud se tam krade, tak na plotu asi nebudu šetřit...což jsem tedy z článku nepochopil, a on to do nich poslal, tak ho lze sice lidsky chápat...že mu ruply nervy...ale bohužel je to blb, a měl by jít sedět.
ChickenEater

PříspěvekZaslal: pá květen 04, 2012 9:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Pokud ti cikáni nebyli na jeho pozemku, patřičně takto označeném a raději oploceném...pokud se tam krade, tak na plotu asi nebudu šetřit...což jsem tedy z článku nepochopil, a on to do nich poslal, tak ho lze sice lidsky chápat...že mu ruply nervy...ale bohužel je to blb, a měl by jít sedět.

jestli jsem to dobře pochopil, tak už byli přímo neoprávněně v budově..
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: pá květen 04, 2012 9:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

...což ti u nás bohužel stále nedává žádný právo zakročit : (
Mablung

PříspěvekZaslal: pá květen 04, 2012 9:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ChickenEater napsal:
ygg napsal:

Jestli jsem to správně pochopil, výklady se různí. Jeden zdroj píše že byl u budovy, další že vykrádal.

Tak či tak, české právo má sebeobranu dobře ošetřenou, takže pokud neudělal nějakou vyslovenou píčovinu, tak si sednout nepůjde.
Bombay

PříspěvekZaslal: pá květen 04, 2012 10:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já to teda nečetl a nesleduju, ale...

...bohužel u nás stále platí, že zdraví zloděje je cenější, než majetek okrádaného
...sebeobrana šípem do hlavy bude braná na zřetel jen tehdy, pokud byl veden útok útočníky (což dle mě nebyl).

Zkrátka než říct, že mě ti cikáni, co po několikáté šli vyloupit můj barák srali a proto jsem to do nich napral, tak bych radši řekl, že jsem se ulekl podivných zvuků, vzal kuši a když jsem zahlédnul tři postavy, tak jsem z rozrušení omylem vystřelil. V prvním případě hrozí potahování asi větší, než v případě druhém.
ygg

PříspěvekZaslal: pá květen 04, 2012 11:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ChickenEater napsal:
ygg napsal:

Já z toho zase pochopil, že se mu tam sice někdo dřív naboural, když vylepšil ty dveře, ale že tihle se jen motali kolem .... a jak jsem psal, ze článků jsem ani nevyčetl, zda to bylo na pozemku toho střelce a zda jej měl oplocený. Což je zcela zásadní, kde ti cikáni vlastně byli. O tom se samozřejmě media ale informovat neobtěžují .
U.B0B

PříspěvekZaslal: so květen 05, 2012 12:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Pokud ti cikáni nebyli na jeho pozemku, patřičně takto označeném a raději oploceném...pokud se tam krade, tak na plotu asi nebudu šetřit...

nevim, my nemame panelak oploceny. mame pouze zajistene vchodove dvere. mame jej tedy i oplotit?

http://tn.nova.cz/zpravy/cernakronika/strelce-ktery-hajil-majetek-kusi-obvinila-policie.html
Darkkiller

PříspěvekZaslal: so květen 05, 2012 12:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Každopádně originální způsob kuší do hlavy, už jen za tu originalitu by ho měli pustit na podmínku
Bomberguy

PříspěvekZaslal: so květen 05, 2012 12:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Přistihl je vevnitř.
Nutná obrana by se prokázala pokud by mu jeden z útočníků bodl třeba kudlu do břicha. Všichni víme jak to s těma k**** je, ale nic s tím neuděláš. zavoláš policii a za týden tam máš ty přičmoudlý kulturisty po zavíračce znova..
Kéž by se u nás někdy aplikovalo právo z usa, kdy můžeš zastřelit člověka který neoprávněně vnikne na tvůj pozemek... To by si ty k**** v Přerově , Olomouci, Břeclavi a jinde sakra rozmysleli co udělaj.

Tímhle tématem se ale vyvolá jen flame.. radši se radujme z výhry nad Dánskem, než si kazit náladu těmahle sviněma..
ChickenEater

PříspěvekZaslal: so květen 05, 2012 5:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Darkkiller napsal:
Každopádně originální způsob kuší do hlavy, už jen za tu originalitu by ho měli pustit na podmínku

taky si říkám.. taková tichá klidná zbraň, v noci ani nevyruší noční klid.. o grázla míň a ostatní můžou klidně spát..
e-witch

PříspěvekZaslal: so květen 05, 2012 8:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

... tahle země není pro slušný

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Rom rozkrádal činkárnu a dostal šípem do hlavy Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: