jak jíst pro rýsování ?

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - jak jíst pro rýsování ?  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> jak jíst pro rýsování ?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
sosin9

PříspěvekZaslal: so červen 02, 2012 9:42 pm    Předmět: jak jíst pro rýsování ? Odpovědět s citátem

Prosím o radu. Chtěl bych v co nejkratší době (max 3-4 týdny) vyrýsovat břišní svaly, případně i ostatní svaly. Cvičím břišní svaly každý den celkem hodně, co by ostatní moji vrstevníci nezvládli. Jinak posiluju i ostatní svaly, ale ne nějak extrémně. Vždy po posilovně jsem spokojenem s vyrýsováním, ale pak se to vždy nějak vytratí. Chodím taky běhat. Nechci nabrat svalovou hmotu nějak hodně, myslím si, že ji mám pro mě tak akorát, jen chci co nejrychlejc vyrýsovat.
Jsem ve stravování naprostej amatér, tak prosím někoho o radu, co a jak, případně nějaký odkazy. Za každou radu budu moct rád. Hlavně za konkrétní věci co jíst a dělat. Děkuju moc za jakoukoli odpověď, která mi pomůže. Jinak jsem student a je mi 18 let.
Díky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Frozz.

PříspěvekZaslal: so červen 02, 2012 10:07 pm    Předmět: Re: jak jíst pro rýsování ? Odpovědět s citátem

Ahoj. Nic nejde rychle, dej tomu čas.
Z dotazu lze vyčíst, že si naprostý začátečník, doporučuju tedy pročíst pár článků na www.ronnie.cz mainwebu v sekci Výživa / Začátečníci / Trénink.
Pavelito

PříspěvekZaslal: ne červen 03, 2012 7:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli je cvičíš každej den, zkus jim dát odpočinek....vyplatí se
Mick994

PříspěvekZaslal: ne červen 03, 2012 8:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Čím víc nato budeš spěchat tím víc naděláš škody než užitku. Pokud opravdu cvičíš břicho denně a nešetříš ho, tak bez regenerace ničeho nedosáhneš. Když už maš potřebu cvičit každy den , tak aspoň lehce a jen pár cviky aby si břicho protáhl , a neoddělal
sosin9

PříspěvekZaslal: ne červen 03, 2012 10:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky za rady
FritzH

PříspěvekZaslal: ne červen 03, 2012 11:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Skoro každej bere břišní svaly jako něco EXTRA, přitom je to sval jako každý jiný, zkus denně dřít biceps a uvidíš jestli dosáhneš nákých výsledků.
Pro masivní břišáky se mi osvědčil cvik sedy lehy s kotoučem za hlavou 4serky po 5-8opáček, když chceš mít pořádné kozy, taky nevemš prázdnou osu na benchy a nenaděláš 100vky opáček, naložíš si pořádnou váhu se kterou uděláš 5-8 opáček, to samé na břicho aby bylo co rýsovat musíš nejdříve udělat objem a ten denodením cvičením a stovkama opakování neuděláš samozřejmě je zde pak důležitá strava

Rychle na stránku:

Přejdi na: