| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
70mMyW!53
|
Zaslal: ne červen 10, 2012 9:35 am Předmět: cestovni pas |
|
|
Mam mensi problem, chystam se do ciziny na delsi dobu, dostal jsem cestovni pas a datovy nosic s biometrickymi udaji, ale ten nemuzu najit, taky nechapu ze to daji zvlast jen na takove male karticce, staci pas nebo je nutnost mit i ten nosic?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: ne červen 10, 2012 8:22 pm Předmět: |
|
|
tak zepry ten datovy nosic je primo v pasu (tvrda karta kde je i fotka) ale co je teda ta karticka co jsem ztratil? Rekli mi ze je to dulezite, ze si to mam hlidat...
|
|
| nahoru |
|
 |
Vidlák
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: ne červen 10, 2012 9:13 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Vidlák
|
Zaslal: ne červen 10, 2012 9:16 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: ne červen 10, 2012 9:21 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: ne červen 10, 2012 9:30 pm Předmět: |
|
|
Tu karticku me vydal mestsky urad - pasove oddeleni, kde jsem ji dostal spolu s pasem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Vidlák
|
Zaslal: ne červen 10, 2012 9:46 pm Předmět: |
|
|
Napsal jsem ti PM, jedna se možná neodeslala, možná přišla 2x de facto ta samá.
Nejvíc by ti pomohlo, kdybys to našel. Já hledal pas. Našel jsem ho za hrozně dlouho. Spolužák ho dokonce hledal těsně před odletem a už myslel, že zůstane doma :D. Prostě to musíš najít. Zchlaď hlavu a začni soustavně od začátku milimetr po milimetru. Nakonec to bude tam kde to nejméně čekáš, nebo kam ses díval nejvíckrát :D
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: ne červen 10, 2012 9:53 pm Předmět: |
|
|
No este to zkusim, i kdyz neverim tomu. Tak hlavne ze pas mam, snad to nebude nic duleziteho. Zitra se dovim vic
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: po červen 11, 2012 6:36 am Předmět: |
|
|
dostal si vizum na mars, jo? _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: po červen 11, 2012 7:46 am Předmět: |
|
|
uff.. tak nakonec to bylo jen pouceni jak nakladat s pasem atd...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po červen 11, 2012 7:47 am Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | uff.. tak nakonec to bylo jen pouceni jak nakladat s pasem atd... |
No vidis, tak ted hura do sveta _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
| |