|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
hypertenzia

|
Zaslal: ne červenec 15, 2012 9:09 pm Předmět: Alpha Industries MA-1 D-Tec |
|
|
Ahojte sportovci,
na stare kolena mi zacina strasit vo vezi a prejavuje sa to tak, ze sa mi zacalo pacit divne oblecenie.
Nemozem si pomoct :) ale tato vec podla mna vyzera perfektne. Uz len treba do nej vytrenovat zodpovedajucu postavu.
Otazka znie: vedel by mi niekto poradit, kde by sa dala kupit ta bunda?
Vopred dakujem za odpovede.
http://www.armyworld.cz/pictures/store/18311003.jpg
Je celkom zaujimave, ze sa to neda zohnat uplne az tak celkom jednoducho, hmmm, neviem preco :)
s pozdravom, Hypertenzia (chlap!)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Petey

|
Zaslal: po červenec 16, 2012 10:08 am Předmět: |
|
|
z 99% to nosia tucni chlapci,az tak trenovat netreba  ak si z BA skus fight shop v Royko Passage na obchodnej _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
EddieCz
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
EddieCz
|
Zaslal: po červenec 16, 2012 12:32 pm Předmět: |
|
|
No kdyz jsme to tak nacali, jeste ve Vidni chodim okolo Brioni, ale kam v tom jit _________________ Willst du dich von etwas trennen
dann musst du es verbrennen. (Rammstein)
|
|
| nahoru |
|
 |
hypertenzia

|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út červenec 17, 2012 6:17 pm Předmět: Re: Alpha Industries MA-1 D-Tec |
|
|
| hypertenzia napsal: | Ahojte sportovci,
na stare kolena mi zacina strasit vo vezi a prejavuje sa to tak, ze sa mi zacalo pacit divne oblecenie.
Nemozem si pomoct :) ale tato vec podla mna vyzera perfektne. Uz len treba do nej vytrenovat zodpovedajucu postavu.
Otazka znie: vedel by mi niekto poradit, kde by sa dala kupit ta bunda?
Vopred dakujem za odpovede.
http://www.armyworld.cz/pictures/store/18311003.jpg
Je celkom zaujimave, ze sa to neda zohnat uplne az tak celkom jednoducho, hmmm, neviem preco :)
s pozdravom, Hypertenzia (chlap!) |
Pokud chceš nakoupit nějaké slušné oblečení, kup si na den či dva levnou letenku do Londýna. Když si nakoupíš dostatek, letenka se ti více než zaplatí ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|