|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
SIA
|
Zaslal: čt červenec 05, 2012 11:23 am Předmět: Prodám gainer. |
|
|
Prodám gainer.
edit, viz pravidla fóra!
Vzal jsem si 3 odměrky (jedna 36g cca).
Je to tenhle http://www.cytosport.com/products/specialty/cytogainer-powder a je to jahodová příchuť.
Důvod prodeje je, že mám alegii na lepek a onen gainer byl v eshopu v kategorii bezlepkové. Trochu jsem pogoogli a našel nějaké topici na forech, že je ok bez lepku. Bohužel po použití se mi to nějak nezdálo a šel jsem zapátrat ještě jednou podrobněji a všiml si, že ty příspěvky byly z roku cca 2009 a nový produkt pravděpodobně už lepek obsahuje.
Pořizovací cena byla 1770 i s poštovným.
Mám ho zatím ve sklepě, prodal bych ho dejme tomu za 1200, ať se mi něco vrátí a zároveň je to výhodný pro kupce.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mick994

|
Zaslal: čt červenec 05, 2012 12:07 pm Předmět: |
|
|
No , to je jeden z nejdražších gaineru co sem kdy viděl. Když chcou jen za 2700g 16 stovek.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt červenec 05, 2012 12:25 pm Předmět: |
|
|
da se koupit od 1140kc bez registrace, takze bys mel jit s cenou trochu niz.. btw i tak je to za gainer strasne moc _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: čt červenec 05, 2012 12:34 pm Předmět: |
|
|
Přesně , za tuhle cenu jsem viděl i pětikilové gainery.
Mimo to, o tehle značce jsem nikdy neslyšel, takže člověk ani neví co čekat za překvapení co na něj v tom ještě čekají.
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: čt červenec 05, 2012 1:55 pm Předmět: |
|
|
| madball napsal: | | filipino23 napsal: | nasiel som ho za 999,---.tak by to fakt chcelo stlacit cenu sakra dolu... |
Jo a po přihlášení mi vyskočí cena na 1 289,-, jako zákazníkovi se slevama. |
ale prd.teraz som si to schvalne "objednal".celkova cen 999,- + 69,-- postovne.
bez registracie.proste len vybrat tovar a kupit
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: čt červenec 05, 2012 3:20 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: čt červenec 05, 2012 3:39 pm Předmět: |
|
|
| madball napsal: | | filipino23 napsal: | | madball napsal: | | filipino23 napsal: | nasiel som ho za 999,---.tak by to fakt chcelo stlacit cenu sakra dolu... |
bez registracie.proste len vybrat tovar a kupit |
A psal jsem snad, že to nejde objednat bez registrace.
Já pouze napsal, že po přihlášení to mám za tuhle cenu, což je celkem absurdní pro "stálého" zákazníka. |
jaj tak.sorry.
teda nie zeby som kupoval gainer (este v zivote som ho nemal a mat ani nebudem) len ma zaujimala cena za ktoru sa da zohnat cisto novy.
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: čt červenec 05, 2012 3:47 pm Předmět: |
|
|
| filipino23 napsal: | | madball napsal: | | filipino23 napsal: | | madball napsal: | | filipino23 napsal: | nasiel som ho za 999,---.tak by to fakt chcelo stlacit cenu sakra dolu... |
bez registracie.proste len vybrat tovar a kupit |
A psal jsem snad, že to nejde objednat bez registrace.
Já pouze napsal, že po přihlášení to mám za tuhle cenu, což je celkem absurdní pro "stálého" zákazníka. |
jaj tak.sorry.
teda nie zeby som kupoval gainer (este v zivote som ho nemal a mat ani nebudem) len ma zaujimala cena za ktoru sa da zohnat cisto novy. |
V poho, však ono se to dalo pochopit i jinak, než jsem to myslel a tak to asi i dopadlo. A řekl bych, že se to stává poměrně často při tomhle "pomalým" stylu komuniakace. :)
Každopádně je to podle mě nabídka pro případnýho zájmece o ničem. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: čt červenec 05, 2012 6:03 pm Předmět: |
|
|
za takovou cenu si radsi koupim vanu tvarohu a dam do toho tri lzice cukru ... _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|