chci začít se suplmenetací

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - chci začít se suplmenetací  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> chci začít se suplmenetací
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
midlan

PříspěvekZaslal: po červenec 09, 2012 3:25 pm    Předmět: chci začít se suplmenetací Odpovědět s citátem

Ahoj, chtěl bych začít se suplementací a chci se zeptat jestli je můj plán dobrý.
Něco jsem si přečetl a chci si namíchat svůj gainer. Chci se zeptat zkušenějších jestli je složení OK nebo jestli je něco potřeba poupravit. Plánuji takové složení:

15% dextróza
23% maltodextrin
31% isomaltulóza
31% syrovýtkový 80% protein (CFM)

Tento gainer bych dávkoval 20g dvě hodiny před tréninkem a 20g po tréninku. Večer před spaním bych chtěl dávkovat sušené vaječné bílky (jako noční protein), jen nevím kolik ho brát?

Dále se chci zeptat jak je to s čistým hydrolyzovaným kolagenem na výživu kloubů, má cenu ho brát? Jediný doplněk co zatím beru je zinek (pro lepší trávení bílkovin a zároveň i proti akné).

Ještě něco o mě:
18 let, cvičím rok a půl (ze začátku nic moc ale poslední půlrok poctivě a pravidelně), od začátku posilování jsem nabral asi deset kilo, teď vážím 68kg a měřím 175cm.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Rychle na stránku:

Přejdi na: