Zaslal: st červenec 11, 2012 10:21 am Předmět: Porovnani
Dobrý den,chtěl bych od vás stručně porovnat "Crash weight gain" s "Incredible bulk MVP biotech" a "B.I.G.Compress",který z těchto 3 suplementů je nejlepší pro objemovku?Chci nabrat hodně svalové hmoty přes zimu,děkuji za stručnou odpověď,hezký den.
Zaslal: st červenec 11, 2012 10:50 am Předmět: Re: Porovnani
niketrik napsal:
Dobrý den,chtěl bych od vás stručně porovnat "Crash weight gain" s "Incredible bulk MVP biotech" a "B.I.G.Compress",který z těchto 3 suplementů je nejlepší pro objemovku?Chci nabrat hodně svalové hmoty přes zimu,děkuji za stručnou odpověď,hezký den.
muzes mit vsechny tri najednou, ale jestli nebudes mit v poradku normaqlni jidlo, dostatek odpocinku a aspon primerene spravny trening, tak nenaberes bud nic nebo tuky
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
podle mě je uplně jedno, který si vezmeš, je to beztak na jedno brdo a jako začátečník ani nemáš šanci poznat nějaký rozdíl.
_________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
WWWPOWER:
Za 1:Prosím tě řekni mi důvod,proč by měli stát na jedno brdo?Sami odborníci mi to doporučily,já se jen chtěl zeptat jestly s tím tady nemá někdo zkušenosti a který je lepší v něčem jiném než druhý.
A za 2:Jak můžeš napsat že jako "začátečník" nemám šanci poznat rozdíl?Vždyť prvni transformace je ta největší fáze změny těla.Buď tomu vůbec nerozumíš a nebo jsou u tebe gainery na jedno brdo po kterých nenastává žádná změna.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru