|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Vitezslav
|
Zaslal: út červenec 17, 2012 6:27 pm Předmět: Bolest v rameni |
|
|
Chtěl jsem poradit.Už měsíc mne bolí pravé rameno.byl jsem u doktora a na rentgenu nebylo nic vidět.Doktor říkal,že to vypadá na zánět.Napsal mi Nimesil,ale ni mi nepomohlo.Vynechal jsem na š týdny trénink,ale necítím zlepšení.Nemohu vůbec žádný tlakový cvik.Koupil jsem si Kolagen na klouby,ňákou mast,ale stejně ni.Jakmile ohnu ruku v lokti a chci zapažit,tak se můžu zbláznit bolestí.Můžete mi poradit?Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Shalke
|
Zaslal: út červenec 17, 2012 6:56 pm Předmět: |
|
|
Zajdi si někam na rehabilitaci k fyzioterapeutovi (zkus zjistit který je nejlepší v tvém okolí). Ortoped většinou jen předepíše prášky, ale fyzioterapeut ti řekne co se ti stalo, zkusí uvolnit bolavé body, ukáže cviky které by měli pomoci...Ne vždy to pomůže, ale je to smysluplnější než čekat, že zázračně zaberou prášky.
No, a určitě necvič, alepoň do té doby, než se dozvíš co se v tom rameni vlastně stalo. Jinak si můžeš zranění ještě víc umocnit.
A zkus si zajít na ultrazvukové vyšetření - tam byvá svalové zranění vidět lépe než na rentgenu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Foresten

|
Zaslal: út červenec 17, 2012 6:59 pm Předmět: |
|
|
Najdi si - shoulder rehab/rotator cuff (nebo tak nejak). Pred treninkem poradne zahrat, trenuj ramenni rotatory a uvidis, ze to zmizi !
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út červenec 17, 2012 8:19 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | | Foresten napsal: | | Najdi si - shoulder rehab/rotator cuff (nebo tak nejak). Pred treninkem poradne zahrat, trenuj ramenni rotatory a uvidis, ze to zmizi ! |
|
Kliid. Jeste 10 dni...
(sry za OT) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: út červenec 17, 2012 8:28 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Shalke
|
Zaslal: út červenec 17, 2012 8:42 pm Předmět: |
|
|
To Poman: Ahoj, někde na foru jsem četl, že jsi úspěšně dokončil doktorské studium - gratuluji. Chtěl bych se tedy zeptat od kud jsi, popřípadě kde příjmáš pacienty? (:
|
|
| nahoru |
|
 |
Vitezslav
|
Zaslal: út červenec 17, 2012 8:55 pm Předmět: |
|
|
| Foresten napsal: | | Najdi si - shoulder rehab/rotator cuff (nebo tak nejak). Pred treninkem poradne zahrat, trenuj ramenni rotatory a uvidis, ze to zmizi ! |
Děkuju za radu.Koukal jsem na ty cviky a vyzkouším.Díky.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|