Jidelnicek, nazory, opravy a pochvali :]

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jidelnicek, nazory, opravy a pochvali :]  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Jidelnicek, nazory, opravy a pochvali :]
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Amik

PříspěvekZaslal: so červen 16, 2012 11:26 pm    Předmět: Jidelnicek, nazory, opravy a pochvali :] Odpovědět s citátem

Zdravim vsechny,

Jsem jeden z tech stastlivcu co zdedili krasnou vysku v podobe 196 cm, ale za to postradali na vaze [pred 5 mesici 70kg]. Nebo aspon tomu tak bylo. Moje momentalni vaha je 87kg, avsak jsem novacek a tak trochu chci byt perfektni aspon co se tyce jidla a to muj jidelnicek urcite neni. Proto bych uvital jakoukoliv radu, zmenu a kritiku z rad Vas zkusenejsich.

Snidane : Ovesna kase, mliko a cerealie plus ovoce. [Nekdy si davam jenom tu kasi, ale vetsinou oboji.]

Svacina no.1 : Vlocky s mlikem, sacharid s plnotucnym mlikem plus ovoce.[Vetsinou sacharid.]

Trenink

Po treninku Cca. 5 minut po treninku si davam sacharid s vodou.

Obed Hovezi maso/losos a cca. 300 gramu ryze, zelenina

Svacina no.2 Tady to mam ruzne od mlika s cerealiema, vajicky na tvrdo az po dalsi sacharid s plnotucnym mlikem.

Vecere Ovesna kase.

Vecere no.2 Mliko a cerealie.

Pitni rezim je cca. 2 litry behem treninku a cca. 1 litr behem dne.

Dekuju mnohokrat za vase rady !!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
vlkisekk

PříspěvekZaslal: ne červen 17, 2012 5:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nepíšeš gramáže, ale od oka málo bílkovin, stereotipní strava
snídaně ovesná kaše k tomu 1-2 vejce, ovoce
svačina malá dávka gaineru
trenink
gainer
obed ok
svačina celozrný sendvič s kvalitní šunkou a sýrem, ovoce
večeře maso/vejce k tomu brambor, rýže, těstoviny
več 2 jogurt, tvaroh, cotagge popřípadě protein na bázi caseinu k tomu nějaké oříšky

5-6 jídel, aby obsahovaly kvalitní bílkoviny, komplexní sacharidy, zdravé tuky, v posledním jídle můžeš sacharidy vynechat, nějakou dobu to dodržovat a při dobrém tréninku se výsledky dostaví
Foresten

PříspěvekZaslal: st červenec 18, 2012 7:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdar, koukal jsem, ze tu hodne lidi jede WD, paleo a podobne. Rekl jsem si, ze zkusim jist 3x denne vetsi jidla snidane, obed, vecere - na moji vahu jedno cc 50g B a 150g S. Stravuje se nekdo takhle ?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Jidelnicek, nazory, opravy a pochvali :]
Rychle na stránku:

Přejdi na: