Sacharidové vlny - vegetariánka

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Sacharidové vlny - vegetariánka  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Sacharidové vlny - vegetariánka
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Seasha

PříspěvekZaslal: čt srpen 22, 2013 9:50 pm    Předmět: Sacharidové vlny - vegetariánka Odpovědět s citátem

Už delší dobu se snažím vyrýsovat si svaly, ale tuk pořád nějak nechce dolů a proto jsem se rozhodla, že nejlepší cesta by byla přes sacharidové vlny, ale vůbec nevím jak to udělat, když jsem vegetariánka. Nemůžu být prostě na totální nule, když náhražky masa (tofu, sója) sacharidy prostě mají.. Máte s tím někdo zkušenost? Nebo mi navrhujete něco jiného? Děkuji
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Pitkin

PříspěvekZaslal: čt srpen 22, 2013 11:17 pm    Předmět: Re: Sacharidové vlny - vegetariánka Odpovědět s citátem

Seasha napsal:
Už delší dobu se snažím vyrýsovat si svaly, ale tuk pořád nějak nechce dolů a proto jsem se rozhodla, že nejlepší cesta by byla přes sacharidové vlny, ale vůbec nevím jak to udělat, když jsem vegetariánka. Nemůžu být prostě na totální nule, když náhražky masa (tofu, sója) sacharidy prostě mají.. Máte s tím někdo zkušenost? Nebo mi navrhujete něco jiného? Děkuji

Z jakého důvodu musíš jít sacharidama až k nule ??

A vo tom to je !
-Milan Pitkin
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mick994

PříspěvekZaslal: pá srpen 23, 2013 9:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Z vlastní zkušenosti jít se sacharidy na nulu je vražedné, pokud třeba jedinec cvičí tak na 50% svého vykonu tak možná, ale u mě pokud jsem šel se sacharidy pod 100g na den tak už šlo do tohého. Každý to má jinak, ale pod 100g sacharidu, no možná i 50g pokud je člověk lehčí váhy bych fakt už neriskoval jít.
miroslav.kavcak

PříspěvekZaslal: so srpen 24, 2013 4:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Môj názor je taký istý ..nešiel by som pod 1 g sacharidov na kg hmotnosti v dni s najnižším príjmom sacharidov. Začni na vyšších vlnách aby si potom mala z čoho uberať , keď začneš stagnovať. Napríklad 100 -250 -50 - 150 alebo hocijako inak :), Ak si vegetariánka, tak bielkoviny čerpaj aj z vajec, cottage, syrov.

Rychle na stránku:

Přejdi na: