Vynucený restart

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Vynucený restart  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Vynucený restart
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Gazilion555

PříspěvekZaslal: po srpen 13, 2012 11:46 am    Předmět: Vynucený restart Odpovědět s citátem

Ahoj, Zakládám log, protože potřebuji nějak sledovat jestli se zlepšuji nebo zhoršuji a také potřebuji rady od zkušenějších... V porovnání s ostatnímy logy to tu celkem rozepíšu, vím, že je to nudné číst, ale budu rád za každého kdo si to přečte a bude mi radit ;-)

Příběh , není nutné číst, jen pro zajímavost kdo chce : Hraju fotbal a před rokem jsem vážil 75 kg na 175 cm, což se nelíbilo trenérům, protože pneumatiku, kterou jsem nosil na každý trénink sebou byla děsná i přes to, že jsem patřil mezi nejrycheljší, vytrvalost mi nedělala problém a mé výkony byli dovolím si říct solidní a i trenéři mě hodnotili jako základní kámen sestavy. Ovšem postupem času po různých posměšcích jsem se rozhodl zahodit tu pneumatiku. Přestal jsem jíst sladké, mastné věci a jídla, co do jídelníčku nepatří, zavedl jsem do jídelníčku pravidelnost a zařadil vhodné potraviny, v tu dobu jsem neřešil žádné sachry, kcal apod. možná jen bílkoviny aby jich bylo dost. Takto jsem se dostal na 68 kg, což bylo výborné, byl sem plný energie, zlepšila se mi o mnoho koordinace, rychlost,... a to se podepsalo na mém výkonu a posunuli mě o ročník výš. Jenže tam jsem zjistil, že potřebuji trochu nabrat svaly, tak jsem začel chodit do posilovny 3x týdně a pomalu řešit přijmuté kcal atd. Po nějakém čase jsem zatoužil ještě více se zbavit tuku, což byla moje životní chyba, které lituji doteď a ještě asi dlouho budu... Uškrtil jsem úplně příjem sacharidů max na 200g/ den, a kcal jsem držel okolo 1700, prostě při mém jídelníčku by hubla 40ti letá žena bez pohybu, která celý den sedí za počítačem, ale já ke svému nulovém příjmu ještě trénoval 6x týdně a posiloval 4x týdně. To se podepsalo na váze, metabolismu, a výkonu. Zhubl jsem na ubohých a nýnějších 59,5 kg, maximálka na Bench mi spadal o 20kg, metabolismus ani nemluvím asi se úplně zastavil a fotbalově jsem šel rapidně dolu. Pro zajímavost můj jídelníček vypadal asi takto:

Sní : rádoby celozrnná houska, cottage
Sva: 2 mrkve
Oběd: klasika školní, ale nejedl jsem omáčky ( 80g maso, 100g příloha)
Sva: 2rajčata
Več: to samé jako oběd kvůli tomu, že jsem na intru...
Več2: 100g tvaroh

Tak si to asi dokážete představit co se mi povedlo ze mě udělat... Suprově, na kost vyrýsovaného somálského mužíka. Jenže po tom co mi začlo dělat s tímto minimem energie i vstát z postele, jsem se rozhodl vše přehodnotit a nyní hodlám svou váhu dostat co nejčistěji na aspoň 72kg. Silově na tom nejsem úplně nejhůř, to vám napíšu v trénincích váhy apod...., ale i když mám vyrýsované svaly, tak chybí síla... Prostě jak se říká, mít six pack u kluka s 60kg je jako mít kozy u 100kg holky, což jsem si vyslechl od jednoho frajera s posilky... Dost bylo kecání, teďka napíšu nějaké info o sobě a začnu vést log a ještě rozepíšu své záchytné body, protože s 59,5 kg na 72 je dlouhá cesta a lepší bude si ji rozdělit....

Podstatné věci
Výška 178cm
Váha 59,5
Věk 18
Aktivity 6x týdně fotbal, 4x týdně posilovna ( rozepíšu plán )
Somatotyp endomorf ( úplně jasnej )
BM 1655

Tréninkový plán

Tohle chci vyzkoušet jenom, když nebude přicházet zlepšení, tak přejdu na Freimenův split nebo FB

Pondělí - Prsa, Triceps, Břicho

Bench-Press 6x6
Tlaky j.č. v lěže hlavou dolů 3x6
Tlaky j.č v leže hlavou výš ( 30 stupňů nad rovinou ) 3x6
Pec-deck 4x6

Stahování kladky 4x6
Kliky na bradlech 3x6
Tricepsové tahy za hlavou obouruč 3x6

Na břicho 3 cviky po 3 sériích do maxima

Úterý
- Záda, Biceps, Ramena

Mrtvý tah 6x6
Stahování kladky široký úchop 4x6
Shyby nadhmatem široký úchop 3x max (BW)
Přítahy velké činky 3x6

Bicepsové zdvihy s EZ 5x6
Kladivové zdvihy s j.č. 3x6 na každou ruku
Scotovka 3x6

Tlaky s velkou činkou ve stoje 4x6
Tlaky s j.č v sedě 3x6
Rozpažky 3x6

Středa
- Volno

Jenom břicho bych si dal zase 3 cviky po 3 sérkách do maxima

Čtvrtek
- Nohy, Prsa, Triceps lehce

Dřep 6x6
Předkopávání 4x6 v supersérii s Zakopáváním 4x6
Výpony na lýtka 4x15

Bench-Press 6x6
Tlaky j.č. v lěže hlavou dolů 3x6
Tlaky j.č v leže hlavou výš ( 30 stupňů nad rovinou ) 3x6
Rozpažky 3x6

Stahování kladky 4x6
Kliky na bradlech 3x6

Pátek - Záda, Biceps, Ramena (oboje lehce) a Břicho

Mrtvý tah 6x6
Stahování kladky široký úchop 4x6
Shyby nadhmatem široký úchop 3x max (BW)
Přítahy velké činky 3x6

Bicepsové zdvihy s EZ 5x6
Bicepsové zdvihy j.č 3x6

Tlaky s velkou činkou ve stoje 4x6
Rozpažky 3x6

Břicho opět 3 cviky po 3 sérkách do maxima

Strava

Nyní se nacházím ve fázi, kdy postupně budu zvyšovat sacharidy, musím pomalu zrychlovat metabolismus, který se hodně spomalil mým předchozím jídelníčkem a postupně si chci najít hranici, kde začnu pomalu přibírat a té se držet... Bílkoviny budu kolem těch 2g/kg a tuky tak 50g denně ze začátku, a postupem času je také zvednu tak na 1g/kg. Jídelníčky budu občas psát také aby ste mohli posoudit a zktritizovat :-) I když občas stojí za bačkoru, ale to je ovlivněné časem mých tréninkům, s čímž nic nemohu udělat. Jo a zapoměl jsem napsat, že sušenku, omáčku a podobné věci, které do zdravého jídelníčku nepatří jsem už asi rok neměl a nehodlám je jíst a denně přijmu tak 500g ovoce a zeleniny.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Gazilion555

PříspěvekZaslal: po srpen 13, 2012 12:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

13. Srpna Trénink

2min rotoped
5min strečink

Prsa

Bench-Press

10xtyč
10x30kg
2x6x50kg
3x3x56kg
2x5x50kg
3x8x42kg

Tlaky j.č. hlavou nahoru

8x20kg
6x22kg
6x24kg
6x22kg

Tlaky j.č. hlavou dolu

3x6x20kg

Pec-Deck

6x40kg
6x45kg
6x50kg
6x45kg

Ramena

[b]Předpažování j.č.

1x10x8kg ( => 5opakování na jednu ruku)
3x16x6kg ( => 8opakování na jednu ruku)

Tlaky velké činka nad hlavu ve stoje

4x6x20kg

Tlaky j.č. nad hlavu v sedě

4x6x12kg

Biceps

Bicepsové zdvihy s EZ

4x6x14kg
2x6x10kg

Kladivové zdvihy

4x16x10kg ( => na každou ruku 8 opakování )

Zdvihy na Scottově lavici - kladka

3x8x14kg

2min rotoped
15min Protažení

Doba tréninku i s protažením a rotopedem 1h 37min.

Na ten Bench mám rezervu, 60 bych dal určitě, ale poněvadž jsem byl už v 9:30 ráno cvičit, a ještě jsem si nenašel žádného sparinga, a děda co posilovnu obsluhuje by mi asi nepomohl, tak jsem si na víc bez jištění netroufl, jinak s tréninkem jsem spokojenej, cítím vše co jsem cvičil napumpované, takže spokojenost.

Jídlo:

08:00 - 120g vloček, 5bílků, 150g tvarohu - 599 Kcal - 48,5 B - 79 S - 10 T
09:30 - Posilovna
11:15 - 20g rýže, 30g Protein 80% - 185 Kcal - 24 B - 15,5 S - 2,5 T
( je to opravdu jen 20g, zbylo z večeře )
12:15 - 100g celozrnné žitné těstoviny, 200g kuřecí prsa na vodě, 1kg grilované cukety - 754 Kcal - 73 B - 91 S - 11T
15:15 - 100g celozrnný žitný chléb Penam, 200g low-fat Cottage + trocha zeleniny - 356 Kcal - 32,5 B - 43 S - 5 T
18:15 - 180g Brambor, 350g Fazolové lusky, 200g kuřecí maso - 436 Kcal - 50 B - 46 S - 5 T
20:35 - 125g Tvaroh, 10g Mandlí - 142 Kcal - 16 B - 6 S - 5 T

Celkem : - 2472 Kcal / 10382 KJ - 244,5 B ( z toho 180 plnohodnotných ) - 280,5 S - 40 T

15:00 ABS Workout hodně rozbíjí :-)
16:30 - Pokus o WOD =>
1250m pod 5min, 2min Plan, 20kliků, 20 sklapovaček x 4
+ 1500 metrů výklus domů
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Rychle na stránku:

Přejdi na: