ATP Nutrition Hard Gain Whey

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - ATP Nutrition Hard Gain Whey  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> ATP Nutrition Hard Gain Whey
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
peix

PříspěvekZaslal: so srpen 11, 2012 9:46 am    Předmět: ATP Nutrition Hard Gain Whey Odpovědět s citátem

Dobrý den, mám pár dotazů ohledně doplňků stravy. Je mi 17 let, cvičím asi 4 měsíce ale zatím jsem moc nepřibral, ano, potřebuji přibrat a to mi jde steží a proto bych si chtěl koupit nějaký gainer. Četl jsem, hledal jsem, ovšem na trhu se moc nevyznám, doufám, že mi zde zkušení kulturisté poradíte :).

1) První věc, kterou bych se chtěl dozvědět je, jestli mají gainery nějaké vedlejší účinky?
2) Dá se vůbec říct, že by nějak škodily zdraví?
3) Jak je to s dávkováním? Stačí, když si rozpustím 1g přípravku na 1g hmotnosti? V mém případě tedy 75 g přípravku? V jakém množství tekutiny? Je lepší rozmixovat v mléku či ve vodě?
4) Je pro mě vůbec užívání gaineru v období dospívání prospěšné?
5) Když chci přibrat, tak by měl obsahovat gainer asi 60-70% sacharidů, jak to je ale s bílkovinami?
6) Na co si dát při výběru gaineru pozor? Četl jsem, že nejsou prý dobré gainery, kde jsou tvořeny bílkoviny sójou nebo obsahují syrovatku. Jaké suroviny by především měly obsahovat?
7) Obsahují gainery nějaká anabolika?

Jaké zkušenosti máte s českou firmou ATP Nutrition? Jsem cenově omezený a našel jsem zde na webu cenově vhodný přípravek ATP Hard Gain Whey

Moc Vám všem děkuji za rady :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jirdano

PříspěvekZaslal: so srpen 11, 2012 9:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jirdano

PříspěvekZaslal: so srpen 11, 2012 9:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hledej informace a až pak se ptej .. http://kulturistika.ronnie.cz/c-8582-suplementy-gainery-i.html

Rychle na stránku:

Přejdi na: