|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Study
|
Zaslal: st srpen 15, 2012 1:36 pm Předmět: Pár dotazů ohledně sacharidů - hlad |
|
|
Zdravím, mám občas menší problém, stačí abych si dal třeba místo 130g vloček (s něčím) 120g a už mam po chvili hlad. Prostě občas se třeba pořádně najím a za 2 hodiny mám takovy divny pocit, jakdyby hladu. Přitom někdy sním stejnou porci a hlad mám až za 3h hodiny a ještě mi příjde že přibírám sádlo.
Mám teda pár dotazů:
1) Dalo by se nabírat čistěji, pokud bych snížil sacharidy třeba o 50-100g denně a nahradil je energií z tuků (z kvalitního oleje), aniž bych nemusel trpět těmi pocity hladu? Je možné aby to fungovalo?
2) Co když vás přepadne hlad a přitom jste před chvili jedli a další jídlo máte až za chvili? To je můj hodně častý problem. (viz první odstavec)
3) Kdybych vlnil - aktuálně mam sacharidy někde kolem 450g/den, tak co ve dny s nízkymi sachry? Mám tu energii nahradit z tuků? Strašně se bojím že jak bych byl jeden den třeba na 600g a druhý šel na 200g že bych měl nehorázný hlad téměř celý den.
Omlouvám se předem pokud to tady někde už bylo, ale nemam celý den to hledat.
Předem díky za odpovědi.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jirdano

|
Zaslal: st srpen 15, 2012 2:14 pm Předmět: |
|
|
zbytečně panikaříš  hlad je jen to co ti vsugeruje mozek a nemusí mít s potřebou živin/plností žaludku až tak moc společnýho.. proto je to jen otázka zvyku, kdy se tělo jednoduše dožaduje toho, co mu obvykle dáš ..proto je důležité jednoduše jíst pravidelně  a k těm vlnám, tuky ani zvedat nemusíš, na to nižší množství sacharidů si za chvilku zvykneš a pokud máš vyloženě hlad, tak můžeš jednoduše sáhnout po zelenině, která se dá udělat snad na milion způsobů _________________ Do you even lift?
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: st srpen 15, 2012 3:11 pm Předmět: |
|
|
Když mám po chvíli hlad, mám předem připravené chipsy z mrkve.....opražím si nakrájenou mrkev na pánvičce a chroupu to _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Notrax
|
Zaslal: st srpen 15, 2012 3:18 pm Předmět: |
|
|
Taky jsem míval mezi jídly ten "pocit hladu", vyřešil jsem to pomocí žvýkaček, můžeš to taky zkusit. :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|