rekord v tlakách v leze

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - rekord v tlakách v leze  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> rekord v tlakách v leze
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
toms

PříspěvekZaslal: pá srpen 24, 2012 8:40 pm    Předmět: rekord v tlakách v leze Odpovědět s citátem

čau zajímalo by mě jaký je world record v tomto cviku s jednoručkamy nemužu to najít někde
CIZO

PříspěvekZaslal: pá srpen 24, 2012 9:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak s jednoručkamY fakt nevim, ale s jednoručkami... no tak ty 100kg jednoručky asi zvládá víc lidí. Až s nima uděláš tak 15 opakování, tak jsi asi udělal rekord. Takže držim palce.

Derek Poundstone
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
toms

PříspěvekZaslal: pá srpen 24, 2012 9:45 pm    Předmět: sakra a ja sem skoro vedel ze je tam y Odpovědět s citátem

ja ho težko překonám jen pro zajímavost jsem to chtěl vědět
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so srpen 25, 2012 6:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Tak s jednoručkamY fakt nevim, ale s jednoručkami... no tak ty 100kg jednoručky asi zvládá víc lidí. Až s nima uděláš tak 15 opakování, tak jsi asi udělal rekord. Takže držim palce.

pat casey pry dal 15 opakovani s 97 (?) kg, a Big Ron taky pouzival hodne podobnou vahu pro deset opakovani a bylo nekde i video Dereka P. s necim podobnym
Judson

PříspěvekZaslal: so srpen 25, 2012 7:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mno, uz mam stojany na moje nakladacky, co se hodi vyskove i na tlaky na rovne.
Mam v planu to obcas zaradit misto bench pressu, coz se meste nikdy nedelal.
Doufam vyhledove aspon v 8*60 a vic.
Otazka je, jak moc s tim jit dolu. Az na osy v urovni osy na bench press, nebo niz ?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so srpen 25, 2012 7:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

plnej rozsah je dotyk činky hrudníku... já osobně teda jezdím jen tak do úhlu 100°, tzn o trošku níž než paralel

Rychle na stránku:

Přejdi na: