|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
marka13
|
Zaslal: út srpen 28, 2012 7:44 am Předmět: Prosím o kontrolu jídelníčku - cíl udržet co nejvíc nahoře a |
|
|
Ahoj všichni, jelikož jsem od vás již párkrát dostala dobrou radu, chtěla bych poprosit o názor na rýsovací jídelníček ( jde mi o rozložení, ne o druhy jídel). Chtěla bych zkusit soutěže na podzim, měřím 168cm, váha nyní 56 kg, podle in body 6,5 kg tuky (11%). Tuk samozřejmně nejvíc uložený na hýždích. Nechci shazovat rychle, abych udržela alespoň to málo hmoty co jsem si pracně vydřela. Hořejšek mám v pohodě, poměrově mám tak 2/3 tuku právě dole. A to je docela oříšek. Samozřejmně vím, že tuk se shazuje z celého těla a mám strach, že než se dostanu ke špeku na zadku, spadne mi všechno ostatní a budu jak staženej králík. Stravu si držím celý rok,jím racionálně i v objemu, samozřejmně občas ráda zhřeším. ( v objemu )
Můj jídelák:
6.00-3 bílky
1000mg vit.C, multimineral, BCAA
aerobka cca 30 min
8.00 - ihned po 20g sacharidový nápoj
8.30 - 450g ovesné vločky na vodě
10.30 - banán, 1000mg vit C, BCAA
11.45 - trénink silový
13.00 - ihned po 25gprotein + 25g sachariďák
14.00 - 100g kuřecí prsa+70g rýže+zelenina
17.00. - 100g kuřecí ( nebo ryba, mozarella light, cottage ) + 3 ks racio+zelenina
20.00 - 100g tvaroh + 10 g protein, 1000mg vit C
ještě dávám lžíci olivového oleje a cca 10g slunečnicových semínek
Celkem hodnoty- 5620KJ, B110, S185, T19,5 ( započítané i koktejly, bez zeleniny )
Trenink.
3+1 a 2+1
Prosím dáte nějakou radu, klidně pošlu i trenink.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Spam

|
Zaslal: út srpen 28, 2012 7:54 am Předmět: |
|
|
8.30 - 450g ovesne vlocky.... To snad nemuzes ani snist ne? No ale jinak bych zmenu udelal tady a dal bych sem jidlo bohate jak na sacharidy tak na bilkoviny... Podle me je to jidlo ktere ti doda vse potrebne na nadchazejici silovy trenink, takze bych sem dal jidlo podobne jak v 14.00 a 17.00, treba vlocky+protein, mleko. Po aerobce sacharidy nedavej, max protein ale ani to bych nedal a cca 30min po aerobce bych si dal snidani. Rano ty 3 bilky nemusis a tu aerobku jed na lacno.
A pridal bych na tucich...
|
|
| nahoru |
|
 |
marka13
|
Zaslal: út srpen 28, 2012 8:23 am Předmět: Prosím o kontrolu jídelníčku - cíl udržet co nejvíc nahoře a |
|
|
Omlouvám se, chybička se vloudila.
Má tam být 50 g vloček!
myslíš teda, že bych měla dát:
7.00 - aerobka na lačno
8.30- 50g vločky
10.30- třeba taky vločky + mlíko ( prostě dlouhý sachry a bílkovinu )
11.45. trénink - koktejl 25gB+25gS
14.00- oběd prsa+rýže a do večera podle toho, jak jsem psala...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: út srpen 28, 2012 8:25 am Předmět: |
|
|
jsem si říkal že tech pul kila vloček mi přišlo nějaký podezřelý :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: út srpen 28, 2012 8:38 am Předmět: |
|
|
7.00 - 7.30 - aerobka
8.00 - 8.30 - Sacharidy (vločky atd...) + bílkoviny (vejce, protein atd... co budes chtit)
10.30 - banan
11.30 - trenink (pred a po BCAA a 30-60min po treninku jen protein bez sachru), cca za hodku pevna strava
Jinak ja vlocky pred treninkem nedavam, nedela mi to dobre kvuli vlaknine, ale jak komu. Radsi neco lehkeho (banan).
|
|
| nahoru |
|
 |
marka13
|
Zaslal: út srpen 28, 2012 8:48 am Předmět: Prosím o kontrolu jídelníčku - cíl udržet co nejvíc nahoře a |
|
|
moc děkuju, upravím si jídelák.
ještě dotaz, proč myslíš, že po treninku nemám dávat sacharid. myslela jsem, že když jsou svaly vyčerpaný měla bych jim dodat cukry.
Jinak, takhle to pojedu tak 3 týdny, měsíc, pak najedu na vlny. A moc děkuju!
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: út srpen 28, 2012 8:56 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Alak1234
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: út srpen 28, 2012 11:39 am Předmět: |
|
|
| Alak1234 napsal: | abo si daj normalne 100 150g vlociek 7 8 deci mleka urobis kasu 3lizice granka 1 lizicka cukru ... mnamka :)) .. vlocky na vode ? |
Alak1234 tohle mozna muze byt dobre, ale do diety naprosto nevhodne! 3 lzice granka, lzice cukru a bilkovin opet minimum...
|
|
| nahoru |
|
 |
Alak1234
|
Zaslal: út srpen 28, 2012 12:09 pm Předmět: |
|
|
jaj to je dieta tak prepac .. potom by som ti poradil vlocky z vodou a s protakom aspon
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: út srpen 28, 2012 1:11 pm Předmět: |
|
|
marka13 - zde na foru je moznost zeditovat jakykoliv svuj post. kdyz vis ze si v jidelnicku, udelal fatalni chybu (misto 50g vlocek, pises 450g) neb si byl na to upozornen, tak proc ji neopravis? kazdy, kdo se prijde podivat na tento topic a cte uvodni prispevek, zasne ...
je to jen tvoje lenost nebo bezohlednost? proc ti ma venovat nekdo svuj cas psanim odpovedi, kdyz ty nemas 10sec na to, dat svoji otazku doporadku??
|
|
| nahoru |
|
 |
marka13
|
Zaslal: st srpen 29, 2012 7:07 am Předmět: Prosím o kontrolu jídelníčku - cíl udržet co nejvíc nahoře a |
|
|
pro Bob: nevím, jak se edituje chyba, v další odpovědi jsem opravila ( a s omluvou ). myslím, že každému, kdo má alespoň trochu rozumu a zamyslí se, stejně dojde, že je to chyba. Takže pardon, příště si dám pozor, abych třeba nedostala pětku.
Jinak, děkuju těm, kteří i přes mou velkou chybu četli dále a poslali mi rady. jdu to nastudovat. Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|