|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Midnight
|
Zaslal: út září 04, 2012 6:23 pm Předmět: Náhrada za vločky |
|
|
Ahoj.
Chci se zeptat, co byste mi doporučili dát si k snídani místo vloček. Mám z nich docela zažívací problémy, tak jsem je nahradil corn flakama, ale ty zase mají docela vysoký glykemický index, tak bych je rád zase vyhodil.
Nejjednodušší věc pro mě by byla koupit něco v krabici a zalít mlékem, ale když to bude třeba, tak věnuji přípravě i o pár minut navíc _________________ Each step I take
May it hurt may it ache
Leads me further
Away from the past
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MAST3R

|
Zaslal: út září 04, 2012 6:32 pm Předmět: |
|
|
Celozrnné pečivo a vejce nebo sýr a šunka.
A zkoušel si ty vločky nějak upravit a ne jen zalít mlékem? _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Midnight
|
Zaslal: út září 04, 2012 7:19 pm Předmět: |
|
|
Takže třeba dvě tmavé housky s lučinou/pomazánkovým máslem/gervais/... jsou ok?
Nezkoušel. Je nějaký způsob, jak je efektivně upravit třeba i ve větším množstvím, abych to nemusel dělat každý den? _________________ Each step I take
May it hurt may it ache
Leads me further
Away from the past
|
|
| nahoru |
|
 |
dogeatdog
|
Zaslal: út září 04, 2012 7:28 pm Předmět: |
|
|
Já si vločky chystám vždycky večer na ráno - rozmíchat v bílém jogurtu, přidat ovoce, stouhaný kokos, cokoli na co máš chuť - ráno jsou vločky krásně vláčné, bílý jogurt podporuje trávení, no problemo seňor.
Co instantní vločky, zalité vařícím mlékem? _________________ "Expose your weaknesses and work on them." Arnold Schwarzenegger
|
|
| nahoru |
|
 |
Midnight
|
Zaslal: út září 04, 2012 7:36 pm Předmět: |
|
|
Já je vždycky večer dělal s nakrájenými jablky, banánem, trochou čokolády a zalil mlékem, ale to mi právě na zažívání moc nesvědčí.
Vařicí mléko jsem nezkoušel, mohlo by to pomoct? _________________ Each step I take
May it hurt may it ache
Leads me further
Away from the past
|
|
| nahoru |
|
 |
x46x
|
Zaslal: st září 05, 2012 3:03 pm Předmět: |
|
|
Zkus to tak jak už je psáno - připrav si je večer, já dám 100g do shakeru, zaliji 200ml mléka, přidám nějaké oříšky (kvůli tukům), ráno jen přidam odměrku gaineru, zamíchám a jsem nad míru spokojen, je to výborná snídaně se slušnou výživovou hodnotou :)
|
|
| nahoru |
|
 |
x46x
|
Zaslal: st září 05, 2012 3:05 pm Předmět: |
|
|
| Midnight napsal: |
Já je vždycky večer dělal s nakrájenými jablky, banánem, trochou čokolády a zalil mlékem, ale to mi právě na zažívání moc nesvědčí.
Vařicí mléko jsem nezkoušel, mohlo by to pomoct? |
Pomoct by mohlo, nesmíš to ale hned dát do lednice aby se to nezapařilo Vločky to víc rozmočí..
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: st září 05, 2012 3:53 pm Předmět: Re: Náhrada za vločky |
|
|
| Midnight napsal: | Ahoj.
Chci se zeptat, co byste mi doporučili dát si k snídani místo vloček. Mám z nich docela zažívací problémy, tak jsem je nahradil corn flakama, ale ty zase mají docela vysoký glykemický index, tak bych je rád zase vyhodil.
Nejjednodušší věc pro mě by byla koupit něco v krabici a zalít mlékem, ale když to bude třeba, tak věnuji přípravě i o pár minut navíc |
můžeš si udělat rýžový nákyp s ovocem, nebo těstoviny na sladko, ov. vločky vyměnit za kuskus, jáhly, pohanku, krupici, ze všeho se dá za pár minut udělat kaše.
|
|
| nahoru |
|
 |
Midnight
|
Zaslal: st září 05, 2012 9:44 pm Předmět: |
|
|
Díky za rady. Vyzkouším a odladím. _________________ Each step I take
May it hurt may it ache
Leads me further
Away from the past
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|