Zaslal: út září 04, 2012 8:27 pm Předmět: Dieta x objem
Chci se zeptat, asi od Vánoc se snažím jet řádně dietu, i když teď o prázdninách s jistejma výklonkama, shodil jsem asi 7 kilo a tak se chci zeptat, jestli už není čas na objem a případně kdyby jste někdo byl tak hodnej a dal sem nějakej link na objemovej jídelníček. Díky předem :-)
Pokud si myslíš, že jsi shodil dostatek, tím lépe pro tebe, ale nemá cenu jezdit nějaký kulturistycký nabírací jídelníček, abys pak musel zase schazovat. Vyvážená strava je pro normálního člověka to nejlepší.
_________________ Each step I take
May it hurt may it ache
Leads me further
Away from the past
Zkus doma najít zrcadlo, podívej se do něj a pokud uvidíš tlusťocha tak drž ještě dietu a pokud uvidíš někoho vyhublého s ochablými svaly tak objem.
nejhorší je, když člověk vidí v zrcadle obojí zároveň
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
Taky jsem to zažil ... Myslel jsem si že to pujde samo nabrat svaly a zároveň vyshazovat tuky. Ale pak jak jsem se zasekl na stejný tělesný váze a pořád jsem zvedal stejně, tak jsem si řekl dost, žádny běhání a nějaky mírný stolování prostě po vánocích mi váha ukáže stovku a bude to. Stejně bude zima, tak co
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru