|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Jirka160
|
Zaslal: po září 10, 2012 7:52 pm Předmět: Prosím o radu |
|
|
Zdravím, chtěl bych se zeptat, kolik bych tak zhruba měl za den přijmout Bílkovin, Sacharidů a Tuků, jestliže chci nabrat. Je mi 16, vážím 66-67 kg a měřím kolem 175cm. Před tímto létem jsem na tom byl v posilce docela dobře, váhy pomalu ale jistě stoupaly, ale o prázdninách jsem měl brigádu, kde jsem stavěl od rána do večera lešení a nebyl moc čas na to jíst, takže jsem z těch asi 70 nebo 72 shodil asi ne tuhle váhu, co mám teď. Teď přichází v posilovně jen samá zklamání, protože nic moc nezvednu, tak si myslím, že když jsem shodil, tak hlavně na svalech...Takže se na ty B, S, T ptám abych nabral, ale zase nechci nabrat zbytečnej tuk...Předem díky :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
blazen
|
Zaslal: po září 10, 2012 8:16 pm Předmět: |
|
|
místo aby sis konečně pročetl fórum a pár článků na mainwebu tak pořád dokola otravuješ s kokotskýma otázkama a na všechno hledáš zázračnou metodu a přesný čísla v poměru živin
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: po září 10, 2012 8:20 pm Předmět: |
|
|
To už je asi snad desátý totožný dotaz.
No budu vstřícný.
Podle toho co píšeš chceš nabrat ... ale jistě ... jako jedno z mnoha přání .... nechceš nabrat tuk ... Tak řeknu to po lopatě. Pokud chceš nabrat svaly, tj. začít objemovku, a nemáš super genetiku, tak nějaky ten tuk nejspíš nabereš, ale to by ti mělo být srdečně jedno, s tím co vážíš se z tebe nestane jen tak obézní jedinec  .
Taky jsem měl to dilema že bych mohl nabrat nějaky tuk, kdy jsem se řídil tím že k tomu dojdu současně a pojedu jakousi polo objemovku ... bylo to na p... na prd.
Teď k dotazu , profrč google, na netu jsou kalkulačky na ideální příjem kalorií, bílkovin tuku sacharidu, stačí pohledat. Ale co jsem tak "běžně" viděl po časácích a internetu tak sacharidy vždy zaujímali v nabíraní hlavní roli.
Takže pohledej ,ale někde je vždy něco jiného , někdo říka 2g/kg váhy s bílkovinama , pak zas někdo tři ... to samé se sacharidy někdo 6 někdo 9 ... čím víc hledáš , tím víc toho najdeš ... osobně zkoušej, a co ti sedne toho se drž.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka160
|
Zaslal: po září 10, 2012 8:29 pm Předmět: |
|
|
| Mick994 napsal: | To už je asi snad desátý totožný dotaz.
No budu vstřícný.
Podle toho co píšeš chceš nabrat ... ale jistě ... jako jedno z mnoha přání .... nechceš nabrat tuk ... Tak řeknu to po lopatě. Pokud chceš nabrat svaly, tj. začít objemovku, a nemáš super genetiku, tak nějaky ten tuk nejspíš nabereš, ale to by ti mělo být srdečně jedno, s tím co vážíš se z tebe nestane jen tak obézní jedinec .
Taky jsem měl to dilema že bych mohl nabrat nějaky tuk, kdy jsem se řídil tím že k tomu dojdu současně a pojedu jakousi polo objemovku ... bylo to na p... na prd.
Teď k dotazu , profrč google, na netu jsou kalkulačky na ideální příjem kalorií, bílkovin tuku sacharidu, stačí pohledat. Ale co jsem tak "běžně" viděl po časácích a internetu tak sacharidy vždy zaujímali v nabíraní hlavní roli.
Takže pohledej ,ale někde je vždy něco jiného , někdo říka 2g/kg váhy s bílkovinama , pak zas někdo tři ... to samé se sacharidy někdo 6 někdo 9 ... čím víc hledáš , tím víc toho najdeš ... osobně zkoušej, a co ti sedne toho se drž. |
Budu to zkoušet a snad se k něčemu doberu no, díky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|