|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Jakub B.
|
Zaslal: st září 12, 2012 10:52 pm Předmět: Prosba o radu |
|
|
Zdravím ,
mám na Vás jednu prosbu, vím , že to tady asi někdy zaznělo, ale nezlobte se, nechtělo se mi projíždět těch x stránek a hledat to..: ( Proč píšu, chtěl jsem do tréninkové stravy k proteinu a sacharidu zařadit creatin, ale od hodně lidí , ať na fórech, nebo jinde jsem slyšel, že to ničí tělo a jakmile se třeba na měsíc vynechá trénink, tak opadne svalstvo..Prosím Vás tím o radu, jestli tedy nic nezkazím tím, když ho přidám a po případě jaký a v jakém dávkování, myslím tím, jak často v den tréninku i v den odpočinku, a jak často po tréninku. Moc děkuji za odpověď.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cipinek
|
Zaslal: st září 12, 2012 11:07 pm Předmět: |
|
|
kup si obyčejný creatin monohydrát, dávkuj 2 g před a 2 g po tréninku, v den odpočinku si dej 2 g s větším jídlem během dne, 2 g s nočním proteinem před spaním, dodržuje pitný režim (dostatek tekutin), když vynecháš trénink na měsíc, tak ve svalech ubudu cukr a trochu se zmenší, to je normální, taky ti ubude síla, ale všechno zase zvýšeným usilím doženeš, když přerušíš na měsíc trénink, tak je zbytečné po tu dobu creatin konzumovat... _________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
|
|
| nahoru |
|
 |
Vokr

|
Zaslal: st září 12, 2012 11:10 pm Předmět: |
|
|
Neničí to tělo. Monohydrát akorát do tebe natáhne vodu a tu vodu po vysazení ztratíš. U někoho kreatin působí že mu zůstane nějaký kilo z váhy, které dosáhl pomocí kreatinu u někoho ne.
Jinak jestli začínáš tak se na něj vyser a nech si ho za pár let až se zasekneš že budeš potřebovat trochu popokopnout kupředu...
Ale jinak myslím, že o tomhle není těžký si něco najít ;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Jakub B.
|
Zaslal: čt září 13, 2012 9:29 am Předmět: |
|
|
| Vokr napsal: | Neničí to tělo. Monohydrát akorát do tebe natáhne vodu a tu vodu po vysazení ztratíš. U někoho kreatin působí že mu zůstane nějaký kilo z váhy, které dosáhl pomocí kreatinu u někoho ne.
Jinak jestli začínáš tak se na něj vyser a nech si ho za pár let až se zasekneš že budeš potřebovat trochu popokopnout kupředu...
Ale jinak myslím, že o tomhle není těžký si něco najít ;-) |
Moc vám oboum děkuju pánové :) .. A jinak mám za sebou 3 roky tréninku, nevím, jestli to je brané jako začátek nebo ne :) ..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|