|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
peix
|
Zaslal: so únor 02, 2013 4:50 pm Předmět: Kreatin s čím? |
|
|
Ahojte, na obalu mi píšou, že mám kreatin dávkovat 4x denně v sacharidovém nápoji, takže je možno ho dát i třeba do vody s cukrem? Nebudu pít 4x denně gainer :D Je lepší ho brát každý den jednou (5g) po dobu 20 dnů a nebo 4x denně (5g) po dobu 5 ti dnů?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Insano41

|
Zaslal: so únor 02, 2013 5:03 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: so únor 02, 2013 5:28 pm Předmět: |
|
|
4xdenně 5g po dobu pěti dnů a dále 2xdenně 5g.Pít jak je výše uvedeno s kvalitním džusem ideálně.
|
|
| nahoru |
|
 |
prime
|
Zaslal: út únor 05, 2013 8:54 am Předmět: |
|
|
mel byhc otazku a nechci zakladat new topic , Je mozny kreatin smichat s gainerem + vodou / mlikem ? a je lepsi brat rkeatin po neob pred jidlem ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: út únor 05, 2013 9:27 am Předmět: |
|
|
| prime napsal: | | mel byhc otazku a nechci zakladat new topic , Je mozny kreatin smichat s gainerem + vodou / mlikem ? a je lepsi brat rkeatin po neob pred jidlem ? |
S gainerem a vodou samozřejmě,protože tam je stejně využíváš transportní cukry,ale mléko bych z toho vynechal.Většina výrobců kreatinu doporučuje konzumaci na lačno.
|
|
| nahoru |
|
 |
coolluk
|
Zaslal: út únor 05, 2013 9:30 am Předmět: |
|
|
| prime napsal: | | mel byhc otazku a nechci zakladat new topic , Je mozny kreatin smichat s gainerem + vodou / mlikem ? a je lepsi brat rkeatin po neob pred jidlem ? |
já beru 5g po jídle cca 2h před tréninkem a 5g po tréninku a dávám ho do proteinu.. jinak ho míchám s hroznovým cukrem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: út únor 05, 2013 9:33 am Předmět: |
|
|
| coolluk napsal: | | prime napsal: | | mel byhc otazku a nechci zakladat new topic , Je mozny kreatin smichat s gainerem + vodou / mlikem ? a je lepsi brat rkeatin po neob pred jidlem ? |
já beru 5g po jídle cca 2h před tréninkem a 5g po tréninku a dávám ho do proteinu.. jinak ho míchám s hroznovým cukrem. |
Po jídle a 2 hodiny před tréninkem není moc dobré dávkování.Dej ho 45 min před tréninkem.
|
|
| nahoru |
|
 |
prime
|
Zaslal: út únor 05, 2013 10:11 am Předmět: |
|
|
no ja to ddelam zatim takhle..pred snidani 5 g , 40 min pred treninkem 5g , 15min po treninku 5g a pred veceri 5g
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: út únor 05, 2013 10:23 am Předmět: |
|
|
| prime napsal: | | no ja to ddelam zatim takhle..pred snidani 5 g , 40 min pred treninkem 5g , 15min po treninku 5g a pred veceri 5g |
perfektní
|
|
| nahoru |
|
 |
DevillHP
|
Zaslal: út únor 05, 2013 11:56 am Předmět: |
|
|
Já beru před snídaní 5g, 20 minut před treningem 5g, 10min po treningu s PTN- 50g malty, 30g proteinu+5g kreatinu, 5g než zalehnu.
Vždycky mimo PTN s džusem, je to dobře? Dneska končim nasycovačku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: út únor 05, 2013 12:05 pm Předmět: |
|
|
| DevillHP napsal: | Já beru před snídaní 5g, 20 minut před treningem 5g, 10min po treningu s PTN- 50g malty, 30g proteinu+5g kreatinu, 5g než zalehnu.
Vždycky mimo PTN s džusem, je to dobře? Dneska končim nasycovačku. |
Dobře
|
|
| nahoru |
|
 |
Big Muscle

|
Zaslal: út únor 05, 2013 12:41 pm Předmět: |
|
|
Já se držím tohoto ***
Přijde mi vcelku logické, co se tam píše
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: út únor 05, 2013 1:12 pm Předmět: |
|
|
Škoda,že najdeš přesně protichůdné studie,takže můžeš zjistit,že jsi se držel špatného návodu.Já kreatin neberu vůbec,protože na mě nikdy nereagoval.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: út únor 05, 2013 1:28 pm Předmět: |
|
|
Bara: me klasickej monohydrat s cukrama taky nefunguje, ale treba kre-alkalyn sem cejtil dobre a kreatinovej mix (vcetne con-cret, magna power, atd) taky.. sem presvedcenej o tom, ze by mi slapal i klasickej monohydrat, ale prave za podminky neutralizace kys. prostredi v zaludku, takze treba v jednoduchy kombinaci se sodou (to sem ostatne zkousel i s tou kreatinovou smesi, ale funguje i bez toho)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: út únor 05, 2013 1:46 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | Bara: me klasickej monohydrat s cukrama taky nefunguje, ale treba kre-alkalyn sem cejtil dobre a kreatinovej mix (vcetne con-cret, magna power, atd) taky.. sem presvedcenej o tom, ze by mi slapal i klasickej monohydrat, ale prave za podminky neutralizace kys. prostredi v zaludku, takze treba v jednoduchy kombinaci se sodou (to sem ostatne zkousel i s tou kreatinovou smesi, ale funguje i bez toho) |
Já zkoušel i gluconate nebo Ajinomoto,ale nic moc.Já na takové pumpičky moc nedám,takže si jedu na pohodu.Ale znám lidi,kteří na to reagují šíleně.Mám tady dokonce kilo zapečetěného monohydrátu super kvality,ale leží ve skříni.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|