Kreatin s čím?

Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Kreatin s čím?  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Kreatin s čím?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
peix

PříspěvekZaslal: so únor 02, 2013 4:50 pm    Předmět: Kreatin s čím? Odpovědět s citátem

Ahojte, na obalu mi píšou, že mám kreatin dávkovat 4x denně v sacharidovém nápoji, takže je možno ho dát i třeba do vody s cukrem? Nebudu pít 4x denně gainer :D Je lepší ho brát každý den jednou (5g) po dobu 20 dnů a nebo 4x denně (5g) po dobu 5 ti dnů?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Insano41

PříspěvekZaslal: so únor 02, 2013 5:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

co třeba džus?
Bara

PříspěvekZaslal: so únor 02, 2013 5:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

4xdenně 5g po dobu pěti dnů a dále 2xdenně 5g.Pít jak je výše uvedeno s kvalitním džusem ideálně.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
prime

PříspěvekZaslal: út únor 05, 2013 8:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mel byhc otazku a nechci zakladat new topic , Je mozny kreatin smichat s gainerem + vodou / mlikem ? a je lepsi brat rkeatin po neob pred jidlem ?
Bara

PříspěvekZaslal: út únor 05, 2013 9:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

prime napsal:
mel byhc otazku a nechci zakladat new topic , Je mozny kreatin smichat s gainerem + vodou / mlikem ? a je lepsi brat rkeatin po neob pred jidlem ?

S gainerem a vodou samozřejmě,protože tam je stejně využíváš transportní cukry,ale mléko bych z toho vynechal.Většina výrobců kreatinu doporučuje konzumaci na lačno.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
coolluk

PříspěvekZaslal: út únor 05, 2013 9:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

prime napsal:

já beru 5g po jídle cca 2h před tréninkem a 5g po tréninku a dávám ho do proteinu.. jinak ho míchám s hroznovým cukrem.
Bara

PříspěvekZaslal: út únor 05, 2013 9:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

coolluk napsal:
prime napsal:

já beru 5g po jídle cca 2h před tréninkem a 5g po tréninku a dávám ho do proteinu.. jinak ho míchám s hroznovým cukrem.

Po jídle a 2 hodiny před tréninkem není moc dobré dávkování.Dej ho 45 min před tréninkem.
prime

PříspěvekZaslal: út únor 05, 2013 10:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

no ja to ddelam zatim takhle..pred snidani 5 g , 40 min pred treninkem 5g , 15min po treninku 5g a pred veceri 5g
Bara

PříspěvekZaslal: út únor 05, 2013 10:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

prime napsal:
no ja to ddelam zatim takhle..pred snidani 5 g , 40 min pred treninkem 5g , 15min po treninku 5g a pred veceri 5g

perfektní
DevillHP

PříspěvekZaslal: út únor 05, 2013 11:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já beru před snídaní 5g, 20 minut před treningem 5g, 10min po treningu s PTN- 50g malty, 30g proteinu+5g kreatinu, 5g než zalehnu.
Vždycky mimo PTN s džusem, je to dobře? Dneska končim nasycovačku.
Bara

PříspěvekZaslal: út únor 05, 2013 12:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DevillHP napsal:
Já beru před snídaní 5g, 20 minut před treningem 5g, 10min po treningu s PTN- 50g malty, 30g proteinu+5g kreatinu, 5g než zalehnu.
Vždycky mimo PTN s džusem, je to dobře? Dneska končim nasycovačku.

Dobře
Big Muscle

PříspěvekZaslal: út únor 05, 2013 12:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já se držím tohoto ***
Přijde mi vcelku logické, co se tam píše
Bara

PříspěvekZaslal: út únor 05, 2013 1:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Big Muscle napsal:
Já se držím tohoto http***hodnocujici-kreatin
Přijde mi vcelku logické, co se tam píše

Škoda,že najdeš přesně protichůdné studie,takže můžeš zjistit,že jsi se držel špatného návodu.Já kreatin neberu vůbec,protože na mě nikdy nereagoval.
Luster

PříspěvekZaslal: út únor 05, 2013 1:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara: me klasickej monohydrat s cukrama taky nefunguje, ale treba kre-alkalyn sem cejtil dobre a kreatinovej mix (vcetne con-cret, magna power, atd) taky.. sem presvedcenej o tom, ze by mi slapal i klasickej monohydrat, ale prave za podminky neutralizace kys. prostredi v zaludku, takze treba v jednoduchy kombinaci se sodou (to sem ostatne zkousel i s tou kreatinovou smesi, ale funguje i bez toho)
Bara

PříspěvekZaslal: út únor 05, 2013 1:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
Bara: me klasickej monohydrat s cukrama taky nefunguje, ale treba kre-alkalyn sem cejtil dobre a kreatinovej mix (vcetne con-cret, magna power, atd) taky.. sem presvedcenej o tom, ze by mi slapal i klasickej monohydrat, ale prave za podminky neutralizace kys. prostredi v zaludku, takze treba v jednoduchy kombinaci se sodou (to sem ostatne zkousel i s tou kreatinovou smesi, ale funguje i bez toho)

Já zkoušel i gluconate nebo Ajinomoto,ale nic moc.Já na takové pumpičky moc nedám,takže si jedu na pohodu.Ale znám lidi,kteří na to reagují šíleně.Mám tady dokonce kilo zapečetěného monohydrátu super kvality,ale leží ve skříni.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Kreatin s čím? Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: