pretrenovani

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - pretrenovani  Úvodní stránka -> Ostatní -> pretrenovani
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
supernatural

PříspěvekZaslal: po září 10, 2012 4:29 pm    Předmět: pretrenovani Odpovědět s citátem

povedlo se mi poslednich par tejdnu trochu prepisknout miru cviceni. celkem najednou se cejtim jak nemocnej, unavenej a neni mi nic moc od zaludku... uz to poznam, ze je to na 99% pretrenovani. normalne vynecham 2 tejdny a dobry, ale ted bych potreboval bejt fit driv. nemate nekdo nejaky tipy jak rychle z toho? :)
je mi jasny, ze hodne spanku, ale co treba lehkej pohyb (prochazka atd...) nebo neco dalsiho co vam pomaha?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Spazik

PříspěvekZaslal: út září 11, 2012 6:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

si dej něco do žíly, když na to tak spěcháš
supernatural

PříspěvekZaslal: út září 11, 2012 10:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

no tak takovou radu sem nechtel
specham na to protoze je mi blbe a nemam cas jenom lezet. ale dneska je to trochu lepsi, tak s tim stejne asi delat vic nemuzu...
marraw

PříspěvekZaslal: út září 11, 2012 6:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Určitě věci jako masáž sauna plavání a kvalitní strava v dobře zvoleném množství neuškodí.
Draper

PříspěvekZaslal: út září 11, 2012 6:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud je to opravdu pretrenovani, k cemuz se zase neni az tak snadne a rychle dopracovat (spise mozna silne pretazeni), tak nic jineho nez odpocinek nekdy i dlouhy odpocinek pocitaje na tydny nepomuze (zalezi na stupni pretrenovani, ale jak uz jsem psal, opravdove pretrenovani je nasledek dlouhodobeho intenzivniho zatezovani a potlacovani unavy, ze dne na den ani z tydne na tyden to neprijde, opravdu je to nakumulovana unava z dlouhodobeho hlediska). Samozrejme muzes regeneraci pomoct ruznymi metodami jako sauna, masaze atd, ale bez delsiho vynechani treninku te nic nespasi. Co se tyka jidla, tak bych take trochu snizil, bilkoviny bohate staci +/- 1 na kilogram telesne vahy, protoze dlouhodobe zvyseny prijem bilkovin je pro telo samo o sobe zazet a svaly s timhle bez problemu udrzis a take bych zvysil prijem vitaminu a mineralu. Ale jak uz jsem psal, to hlavni je vzdy odpocinek tzn. vynechat trenink.

Btw. Kdyz si predstavis, ze bys mel jit cvicit, co v tobe ona predstava vyvolava? :) Chce se ti / nechce se ti / hnusi se ti predstava zvedani cinek...?
A mas i nejake dalsi symptomy pretrenovni / pretazeni nez jsi psal vyse?
dogeatdog

PříspěvekZaslal: st září 12, 2012 8:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moc se pozoruješ.

Draper> člověče, že ty čteš Freuda?
supernatural

PříspěvekZaslal: čt září 20, 2012 9:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper: diky, ta nechut cvicit uz byla obrovska. po vice nez tejdnu sem do toho chytil anginu (a to sem uz vic nez tri roky nemel ani rymu), takze dam cca 3-4 tejdny uplne volno...
bilkoviny snizim taky, 1g na 1kg se mi zda malo, ale myslim, ze mi za to moje telo fakt "podekuje" :) .ty hromady masa uz asi taky byly moc :)
Draper

PříspěvekZaslal: čt září 20, 2012 10:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Onemocneni je u pretrenovani / silnem pretazeni celkem bezne, mas oslabenou imunitu a jsi nachylnejsi k nemocem.

Rychle na stránku:

Přejdi na: