| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Dio Cassius
|
Zaslal: po říjen 08, 2012 11:28 am Předmět: účinný suplement |
|
|
Zdravim, chtěl bych se zeptat na vaše osobní zkušenosti , od kterého z těchto suplementů mohu očekávat skutečné výsledky v nárůstu síly a zlepšení regeneraci a ne jen placebo a vyhozené peníze?. Trénink, spánek, potravu a další výživu mám vyřešenou.
Beta alanin
HMB
BCAA ve velkých dávkách
AAKG
Arginin
Tribulus
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
CIZO

|
Zaslal: po říjen 08, 2012 11:35 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Dio Cassius
|
Zaslal: po říjen 08, 2012 11:45 am Předmět: |
|
|
Článek mám samozřejmě několikrát přečtený a v podstatě se jím řídím. Jde mi spíš o to, zda-li někdo, kdo bral látky typu HMB či Beta alanin vysledoval nějaký skutečný účinek. Některé studie ohledně např. HMN jsou v tomto ohledu přinejmenším rozporuplné.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po říjen 08, 2012 11:51 am Předmět: |
|
|
Ani jeden ze jmenovaných jsem nezkoušel, takže nemůžu posoudit. Osobně už bych třeba netrénoval bez takový drobnosti, jakou je kvalitní ionťák, protože mám ozkoušené, že to pro mě znamená opravdu citelný rozdíl ve výkonu. Když se k tomu přidají bcaa, je ten rozdíl opravdu značný. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Dio Cassius
|
Zaslal: po říjen 08, 2012 11:57 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Akulla

|
Zaslal: po říjen 08, 2012 1:19 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Ani jeden ze jmenovaných jsem nezkoušel, takže nemůžu posoudit. Osobně už bych třeba netrénoval bez takový drobnosti, jakou je kvalitní ionťák, protože mám ozkoušené, že to pro mě znamená opravdu citelný rozdíl ve výkonu. Když se k tomu přidají bcaa, je ten rozdíl opravdu značný. |
jaky kupujes iontak? diky
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po říjen 08, 2012 1:36 pm Předmět: |
|
|
| Akulla napsal: | | jaky kupujes iontak? diky |
The Edge od Reflex Nutrition _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Akulla

|
Zaslal: po říjen 08, 2012 2:47 pm Předmět: |
|
|
vypada velice zajmave, urcite v brzke dobe vyzkousim, dekuji za tip
|
|
| nahoru |
|
 |
John Chipsa

|
Zaslal: po říjen 08, 2012 8:06 pm Předmět: |
|
|
The Edge je dobrej. A Cizo ho bumbá v každém logu  Já už ho mám asi 14 dní u ronniho, tak si ho musím už koupit :-)
PS: Ty BCAA dáváš do iontáku? _Nebo kapsle mimo? Díky Cizo
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: po říjen 08, 2012 8:16 pm Předmět: |
|
|
The Edge jsem si koupil z hecu taky, ikyz je cena trochu vyssi a je to parada.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |