|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bfinger
|
Zaslal: so září 15, 2012 11:28 am Předmět: Dobra posilovna v Olomouci |
|
|
Čau chlapi mam dotaz zacinam studovat ted v olomouci a hleda nejakou kvalitni posilovnu at tam je pokud mozno hodne mista na drepy talky mrtve tahy pritahy atd. A aspon jedna klec.
Predem dik za odpovedi
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tom3

|
Zaslal: so září 15, 2012 12:27 pm Předmět: |
|
|
Já byl v olmu v posilce jednou, na sokolce (mezi tržnicí a zastávky envelopa, kousek od lokomotivy (stadion)) maj to tam pěkny, klec na dřep, vyhrazenej prostor pro mrtvolu,hodně činek.. je to dávno, moc si to tam nepamatuju, jednorazovej vstup 60,- .. kdyby jsi nenašel nic lepšího tak tam určitě mrkni _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: so září 15, 2012 12:35 pm Předmět: |
|
|
Zadny HC fitko v olmu neni pokud vim, ta sokolka je OK. Jeste je docela dobry fitko Relax, celodenni vstupny za 50 pro studenty, ligo osy a kotouce _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: po září 17, 2012 4:05 pm Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | Já byl v olmu v posilce jednou, na sokolce (mezi tržnicí a zastávky envelopa, kousek od lokomotivy (stadion)) maj to tam pěkny, klec na dřep, vyhrazenej prostor pro mrtvolu,hodně činek.. je to dávno, moc si to tam nepamatuju, jednorazovej vstup 60,- .. kdyby jsi nenašel nic lepšího tak tam určitě mrkni |
Jaká to je adresa?
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: po září 17, 2012 6:41 pm Předmět: |
|
|
17. listopadu 788/1 Olomouc ... pokud to teda mapka vyhodila správně _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: čt září 20, 2012 7:51 pm Předmět: |
|
|
Je tam v té sokolovně nějaké kardio? Je tam nějaká měsiční vstupenka? Nebo nějaká sleva pro studenty?
|
|
| nahoru |
|
 |
Garmr
|
|
| nahoru |
|
 |
Ajvo
|
Zaslal: čt září 20, 2012 9:11 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: pá září 21, 2012 10:00 am Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | Je tam v té sokolovně nějaké kardio? Je tam nějaká měsiční vstupenka? Nebo nějaká sleva pro studenty? |
Tak to ti nepovím, ja se tam na žádné takové info nevyptával protože jsem věděl, že tam půjdu jen jednou. Jinak co si pamatuju tak sou tam rotopedy a běhací pás, víc nevím, chtělo by tam spíš jednou zajít ať víš co a jak _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: pá září 21, 2012 9:37 pm Předmět: |
|
|
Vidím to na sokola, dobré umístění vzhledem k pozici bytu/školy a cena taky super.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: so září 22, 2012 7:54 am Předmět: |
|
|
Byl ses tam podivat jo? Akorát teda co si pamatuju tak otvírali až ve 12 a o víkendu taky myslím nejeli, ale třeba se to změnilo  btw. kam chodíš na školu? _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
|
|
| nahoru |
|
 |
Mr. Muscle

|
Zaslal: so září 22, 2012 8:13 am Předmět: |
|
|
Jako rodilí olomoučák jsem měl tu čest vyzkoušet asi 5 posiloven. Jako nejlepší se mi zdály 2.
Prvni je fitko našeho slavneho kulturisty Pana Jablonického. Fitcnetrum Relax. Je tam v poho cena, klec na dřepy. Všechno co člověk potřebuje ke kvalitnímu treninku.
Druhé fitko je práve na sokolovně. Cena dobrá. Vybavení super. Mají jak už bylo zmíněno. Klec na dřepy, samostatné místo na mrtvé tahy. Mají tam dokonce i kattlebels. 2 místa na shyby. Jediná nevýhoda tohodle fitka je v tom že ma blbou otevírací dobu. Je vidět že je to fitko pro mma a muaythai posilovaní. Žádný zbytečný přístroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: so září 22, 2012 8:30 am Předmět: |
|
|
Jn sokol neni zrovna typicke fitko, ale zacvicit se tam da a kdyztak si tam dejte protein, kdyz tam delal za barem Marek Bouchal, tak mi do toho shaku nasypal bez prehaneni 70g proteinu :D _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Mr. Muscle

|
Zaslal: so září 22, 2012 10:13 am Předmět: |
|
|
Marek bouchal tam nekdy za barem pořád je, ale ted kdyz se otevřelo MMA tak jsem ho tam viděl jenom někdy
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: so září 22, 2012 10:43 am Předmět: |
|
|
Jako podlě fotek se mi posilovna zdá hodně slušne vybavená:
http://www.sokololomouc.cz/products/posilovna/?redirsuffix=%23posilovna-11-jpg1
A otevřeno tam sice je od 12 do 21, ale do rozvrhu mi to (alespon pro tenhle semetr) sedne slušně. Sice si jednou budu muset po vyúce odběhnout do fitka a budu se zase muset vrátit, ale nic co by se nedalo přežít a po dalsi hodine si muzu zajit zase veci vylozit.
Tom3: Na filozofickou fakultu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|