| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Trhanec
|
Zaslal: út červenec 10, 2012 7:52 am Předmět: Sach. vlny |
|
|
Zdravím, chtěl bych se zeptat... Dneska jsem druhej den v dietě a před tim jsem se radil s kámošem (závodník úspěšný), jak jet vlny. Říkal mi, že nejmín at jedu 200g sachrů pak 300 a 400 pak zase 200g... takže na tři dny. Mě to ale příjde strašně vysoký. Nikdy jsem dietu ještě nejel, ale prostě 200g jako nejmenší číslo mi příjde fakt málo na to abych šel s váhou dolů. Měl jsem v plánu, že to pojedu nějak 100 200 250 300 400, ale prej at takhle nízko na 100 nechodim, že budu přicházet o svaly. Co myslíte? Instinkt mi říká at jdu níž, že tohle nebude fungovat.
Aerobku dlám po tréníinku 45 minut cca. Trénink 2+1. doplnky bcaa protein váha včera 92 kg 178 cm (zaprasenej nejsem)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
kubaz

|
Zaslal: út červenec 10, 2012 7:53 am Předmět: |
|
|
kamarad ti radi dobre, tim tuplem kdyz mas pres 90kg , nemuzes hned ze startu vypalit nizke vlny, telo si zvykne treba za mesic/dva a kam to pak posunes dal ?
ja osobne bych to udelal jeste trosku jinak
prvni 4 tydny 200-300-max , dalsi 4 tydny 100-200-max , dalsi 4 tydny 100-200-300
|
|
| nahoru |
|
 |
jirdano

|
Zaslal: út červenec 10, 2012 8:26 am Předmět: |
|
|
tak tak, ono to na sobě uvidíš jestli hubneš nebo ne, pokud se váha nebude hejbat tak pak můžeš snižovat ale nemá cenu hned to takhle utnout _________________ Do you even lift?
|
|
| nahoru |
|
 |
Trhanec
|
Zaslal: út červenec 10, 2012 9:05 am Předmět: |
|
|
Ok tak díky :) Uvidíme jak to půjde, kdyžtak snížim po dvou tejdnech třeba.
|
|
| nahoru |
|
 |
lorenzo14
|
Zaslal: st červenec 11, 2012 3:59 pm Předmět: |
|
|
postupne pritvrdzovat ne hned tomu ujebat ze 0 sacharidov a kura na vode jak ma vela ludi v oblube...
|
|
| nahoru |
|
 |
Trhanec
|
Zaslal: čt červenec 12, 2012 6:33 pm Předmět: |
|
|
Můžu tvaroh? Myslím nízkotučnej, prej že se mám mléčným výrobkům vyhýbat, ale já nevidim důvod proč bych nemohl nízkotučnej tvaroh, kasein to nemůže nějak narušit tu dietu nebo? Rád bych ho dal před spaním jak v objemu.
|
|
| nahoru |
|
 |
jirdano

|
Zaslal: čt červenec 12, 2012 9:04 pm Předmět: |
|
|
ve striktních vlnách tvaroh ne, ale běžnýmu člověku nevadí.. je to kvůli laktóze a ne kaseinu _________________ Do you even lift?
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: čt červenec 12, 2012 9:09 pm Předmět: |
|
|
hmm striktni vlny, co ja se dneska jeste nedozvim
|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
Zaslal: čt červenec 12, 2012 9:20 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | hmm striktni vlny, co ja se dneska jeste nedozvim |
sakra, právě jsem se zařadil do kategorie nestriktních vln
|
|
| nahoru |
|
 |
Trhanec
|
Zaslal: čt červenec 12, 2012 9:36 pm Předmět: |
|
|
Tak povídal mi to závodník, takže ten pravděpodobně nějaký striktní vlny jede :D Já na to mrdám, tak si tvaroh dám, dneska jsem snědl tak kilo masa a furt mam hlad : ( a to mam nejnížší jen 200g sachrů.
|
|
| nahoru |
|
 |
honzaj95

|
Zaslal: pá červenec 13, 2012 7:15 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Trhanec
|
Zaslal: pá červenec 13, 2012 8:59 am Předmět: |
|
|
Nějakej salát zeleninovej nebo tak bych si mohl udělat, dobrej nápad :)
|
|
| nahoru |
|
 |
honzaj95

|
Zaslal: pá červenec 13, 2012 5:51 pm Předmět: |
|
|
má to spoustu vlákniny, vitamínů a málo sacharidů-ideální do sach. vln
|
|
| nahoru |
|
 |
amaze
|
Zaslal: čt listopad 01, 2012 7:57 pm Předmět: |
|
|
Nerad bych zakládal nové téma a tak to frknu sem... Snad si toho někdo všimne... Doteď jsem prolejzal net a snažil se ledaco vyčíst... Ale furt ještě nejsem z toho moc moudrý... Jakou frekvency by měly vlny mít? Platí také pravdilo že sacharidy které si mužu v daný den dovolit jim převážně do oběda? Je mi 17 185cm 88kg cvičim už nějáký pátek... Jedu 3krát tejdně "silový" kardio (nebo jak to nazvat) > hodina kruhovej trenink s vlastní vahou a pomůckama co největší tempo a bez přestávek respektivě po každym kole tak minuta odfrknout... přirovnatelný k crossfitu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |