|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
aleale1
|
Zaslal: po říjen 01, 2012 10:19 pm Předmět: prodám Long 80 - 7 Hours |
|
|
Prodám noční protein Long 80 - 7 Hours čokoláda - 2kg (30g-jedna odměrka) ubrána.
V eufórii nad slevou tohoto proteinu na zdejším e-shopu jsem koupila dvě balení po 2kg, dnes jsem načala druhé balení a ač je opravdu kvalitní a chutný začala se mi tato příchuť zajídat. Pokud je tu někdo, kdo by chtěl koupit dnes načaté balení proteinu Long 80 - 7 Hours, kde je odebrána opravdu jen jedna odměrka, byla bych ráda. Cena je na dohodě, ale doufám, že tak 700,- kč by bylo fajn a já mohla pořídit jinou příchuť. Děkuji Alena Tel: 605000044
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Judson

|
Zaslal: po říjen 01, 2012 10:32 pm Předmět: Re: prodám Long 80 - 7 Hours |
|
|
| aleale1 napsal: | Prodám noční protein Long 80 - 7 Hours čokoláda - 2kg (30g-jedna odměrka) ubrána.
V eufórii nad slevou tohoto proteinu na zdejším e-shopu jsem koupila dvě balení po 2kg, dnes jsem načala druhé balení a ač je opravdu kvalitní a chutný začala se mi tato příchuť zajídat. Pokud je tu někdo, kdo by chtěl koupit dnes načaté balení proteinu Long 80 - 7 Hours, kde je odebrána opravdu jen jedna odměrka, byla bych ráda. Cena je na dohodě, ale doufám, že tak 700,- kč by bylo fajn a já mohla pořídit jinou příchuť. Děkuji Alena Tel: 605000044 |
Kdyby to slo v brne osobne tak bych to bral, jinak ne.
Ja kdysi mel tento protejn boruvku a byla to mnamka velika.
|
|
| nahoru |
|
 |
aleale1
|
Zaslal: út říjen 02, 2012 5:22 am Předmět: |
|
|
Žel pouze v Praze osobně, nebo poslat by nebyl problém,...
|
|
| nahoru |
|
 |
aleale1
|
Zaslal: út říjen 02, 2012 3:05 pm Předmět: |
|
|
Tak nikdo nechce Pro longa? Ani třeba za 500,. uf to je přeci dobrá cena za 2kg!
|
|
| nahoru |
|
 |
Notrax
|
Zaslal: út říjen 02, 2012 3:45 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
aleale1
|
|
| nahoru |
|
 |
aleale1
|
Zaslal: út říjen 02, 2012 8:03 pm Předmět: |
|
|
poštovné by mělo být u České pošty 68,-Kč za dvou kilový balík
|
|
| nahoru |
|
 |
dogeatdog
|
Zaslal: út říjen 02, 2012 8:17 pm Předmět: |
|
|
Kurňa dneskaj jsem se motal v Práglu.
Je to ještě aktuelní? _________________ "Expose your weaknesses and work on them." Arnold Schwarzenegger
|
|
| nahoru |
|
 |
TheCory
|
Zaslal: út říjen 02, 2012 8:31 pm Předmět: Je ještě? |
|
|
Zdravím, je ještě prodej aktuální? Právě jsem v Praze a nějaký rok zde asi ještě budu :-))) _________________ Každý nějak začínal.
|
|
| nahoru |
|
 |
aleale1
|
Zaslal: út říjen 02, 2012 8:45 pm Předmět: |
|
|
Pokud má nějaký pražák (kdo může vyzvednou v Praze) prosím napište, zavolejte, prozvoňte mobil 605000044 právě jednám s človíčkem , kt. by chtěl dobírku, tak nevím, zda ho ráno nést na poštu (moc se mi to poštou zasílat nechce) díky A.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|