Sacharidové vlny

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Sacharidové vlny  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Sacharidové vlny
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Marki

PříspěvekZaslal: so říjen 06, 2012 8:53 am    Předmět: Sacharidové vlny Odpovědět s citátem

Zdravím! Cvičím ve fitku už sedm let, k tomu donedávna denně aráno erobka min. hodinu ( běh, spinner), před měsícem jsem se hecla, že zkusím závody bodyfitness. Za ten měsíc jsem komplet změnila trénink ( aerobka max. půl hodiny denně- ze zvyku:-), objemovej trénink 3+1, hlavně volné činky, klasika- bench, mrtvola, shyby, dřepy atd, znáte to:-) Na jídle taky hlavně sacharidy- až 500g/ denně+ maso 2x denně, tvaroh, protein, gainer atd...taky asi znáte:-) Z původních 48 kg mam teď 53,5 kg při 162 cm během toho jednoho měsíce!!!! Ale žádný špeky, tvrdá hmota:-)
Závody jsou 24.11., ráda bych zkusila sach.vlny, i když tuku na sobě mám minimum, ale nevím, jak přesně ty sachry měnit a hlavně o kolik, když teď mam 400-500g denně ( i mimo trénink, kdy mam aerobku...)..a jak dlouho v tom jet...???
Prosím moc, neporadil by mi někdo, jak jet sacharidový vlny u holky která nemá moc tuku, je vyrýsovaná, ale ten přírustek 5 kg za měsíc mi teda vyděsil, jak to půjde dál...???
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Rychle na stránku:

Přejdi na: